Avinas

Moterims

Šią savaitę jūsų vyras padovanos jums kažkokią dovaną, nebūtinai materialią. Jei jūs kol kas laisva, šiuo laikotarpiu vargu ar kas pasikeis. Net jei esate susipažinusi su kuo nors, reikalai į priekį nepajudės.

Vyrams

Šią savaitę galimi nesutarimai su jūsų širdies dama. Didelė tikimybė, kad jūs, galvodami tik apie savo malonumus, atsisakysite jai padėti spręsti kokias nors problemas ir ji įsižeis. Toks jūsų egoizmo pasireiškimas neigiamai atsilieps jūsų asmeniniam gyvenimui. Būtent tai nepakreips įvykių į gerąją pusę, jei jūs dar vienišas.

Jautis

Moterims

Šią savaitę didelė tikimybė, kad susipažinsite su žmogumi, bendravimas su kuriuo jus tarsi pakylės į aukštesnį lygį arba dvasiniame, arba fiziniame lygmenyje. Jis parodys jums tokią jūsų asmenybės pusę, apie kurią jūs pati nė nenutuokėte.

Vyrams

Šią savaitę jums teks iš naujo pervertinti tai, kas vyksta jūsų asmeniniame gyvenime. Tai pareikalaus iš jūsų šiokios tokios psichologinės įtampos, nes tam tikri įvykiai privers jus pakeisti įprastą gyvenimo būdą. Vedusiems tai gresia skyrybomis, o tiems, kurie dar neturi savo antrosios pusės – atvirkščiai – vedybomis.

Dvyniai

Moterims

Šią savaitę didelė tikimybė, kad jūs parodysite iniciatyvą ir atversite jausmus žmogui, kuris jums patinka. Ir galimas daiktas, kad jis atsakys jums tuo pačiu. Jei jūs ištekėjusi, pradėsite galvoti apie skyrybas, tačiau greičiausiai pavyks išsaugoti santuoką.

Vyrams

Šią savaitę jums atsivers naujos viliojančios galimybės. Gali būti, kad moteris, kuria jūs domitės, prisileis jus arčiau prie savęs ir padovanos nepamirštamų įspūdžių suteikdama vilties ateičiai. Jei jūs vedęs, santykiai su žmona pagerės.

Vėžys

Moterims

Šią savaitę jūsų laukia puiki galimybė susitvarkyti savo asmeninį gyvenimą. Gali būti, kad likimas jus suves su žmogumi, su kuriuo jūs draugausite ir susituoksite. Jei jūs ištekėjusi, gali susiklostyti situacija, kuri jau buvo lygiai prieš metus.

Vyrams

Šią savaitę jūsų asmeniniame gyvenime galimi žymūs pokyčiai. Meilė jums nerūpės. Tikėtina, kad įvykiai kitose gyvenimo sferose pareikalaus iš jūsų daug jėgų ir laiko, be to nauji įspūdžiai užgoš visa kita. Tai aktualu ir vedusiems, ir vienišiems vėžiams.

Liūtas

Moterims

Šią savaitę galima pažintis su žmogumi, kuris atkakliai sieks jūsų dėmesio. Tačiau vargu ar jūs prisileisite jį arčiau, jo ketinimai bus akivaizdūs. Jei jūs ištekėjusi, pasitvirtins jūsų įtarimai vyro atžvilgiu.

Vyrams

Šią savaitę jūs galite susidurti su varžovu, kuris veiks ryžtingai ir naudos abejotinus metodus. Pasistenkite jį neutralizuoti. Jei jūs nevedęs, galite tapti kažkokią moterį kompromituojančio įvykio dalyviu. Būkite atidūs, nes yra tikimybė, kad su ta moterimi jūs užmegsite rimtus santykius.

Mergelė

Moterims

Šią savaitę gali būti, kad jums pasiūlys ranką ir širdį. Tai gali įvykti pakankamai greitai ir tam bus rimtos priežastys. Jei jūs ištekėjusi, tai dėl šeimos reikalų prireiks klausti patarimo vyresnio ir išmintingesnio už jus žmogaus. Tai gali būti su dvasiniais dalykais susijęs žmogus.

Vyrams

Šią savaitę jums gresia patekti į mylimos moters nemalonę. Gali būti, kad ji nusivils jumis ar pasijus žeista. Jei jūs dar neįsipareigojęs, galite sutikti moterį, kuri aktyviai sieks jūsų dėmesio, tačiau vargu ar jūs atsakysite tuo pačiu.

Svarstyklės

Moterims

Šią savaitę jus sudomins žmogus, kuris visai nepanašus į jus ar jūsų pažįstamus. Gali būti, kad jis sąmoningai stengsis sužadinti jūsų susidomėjimą, tačiau nesistengs suartėti, o palauks, kol jūs pati parodysite iniciatyvą. Tai aktualu ir toms, kurios dar vienišos, ir toms, kurios jau ištekėjusios.

Vyrams

Šią savaitę jus gali sudominti moteris, užimanti aukštesnę socialinę padėtį nei jūs. Gali būti, kad jūs iš pradžių vaizduosite abejingą, kad ji nepagalvotų, kad jums rūpi jos pinigai. Tačiau ji pati priartės prie jūsų. Tai aktualu ir laisviems, ir vedusiems vyrams. Tačiau pirmieji svajos apie meilę, o antrieji tik patenkins savo ambicijas.

Skorpionas

Moterims

Šią savaitę jūsų laukia emocinis sąstingis. Greičiausiai dėmesį nuo asmeninio gyvenimo atitrauks kitos sritys. Gali būti, kad jūs tiesiog pavargsite žaisti žaidimą „meilė ir seksas“ ir nuspręsite pailsėti. Tai aktualu ir vienišoms, ir ištekėjusioms.

Vyrams

Šią savaitę jus sudomins trumpalaikiai niekuo neįpareigojantys santykiai. Galimas daiktas, kad jus užmegsite pažintį vien dėl to, kad prasiblaškytumėte. Tai didelio džiaugsmo jums nesuteiks. O jeigu jūs vedęs, tokios situacijos laukia nepageidautinos pasekmės.

Šaulys

Moterims

Šią savaitę jūsų laukia glaudūs santykiai su vyru, kuris įpratęs siekti tikslų pasitelkdamas pinigus ir brangias dovanas. Jūs galite pasiduoti patyrusio suvedžiotojo kerams. Jei jūs ištekėjusi, būkite atsargi, nes tai gali sugadinti jūsų reputaciją.

Vyrams

Šią savaitę jūsų santykius gali ištikti krizė. Santykių aiškinimasis išprovokuos sprendimą skirtis. Jei to nenorite, stenkitės valdyti save. Jei jūs dar laisvas, per šį laikotarpį niekas nepasikeis.

Ožiaragis

Moterims

Šią savaitę jūs konfliktuosite su partneriu dėl jo draugo kaltės. Pasistenkite apsaugoti savo asmeninį gyvenimą nuo pašalinių kišimosi. Jei jūs laisva, venkite naujų pažinčių. Didelė tikimybė, kad sutiksite nervingą ir problematišką žmogų, pripratusį išlieti pyktį ant silpnesnių.

Vyrams

Jūsų santykiai su mylima moterimi bus sudėtingi. Gali būti, kad ji bandys jumis manipuliuoti, bandys įkalbėti atsisakyti kokio nors ketinimo. Jei jūs dar laisvas, naujai pažinčiai sutrukdys ankstesnė neigiama patirtis.

Vandenis

Moterims

Šią savaitę didelė naujų pilnaverčių santykių tikimybė. Gali būti, kad jūs sutiksite tokį vyrą, apie kurį svajojote visą gyvenimą. Jei jūs ištekėjusi, galimas santykių aiškinimasis su jūsų poros draugais.

Vyrams

Šią savaitę galite sutikti moterį, kuri patenkins jus ir fiziškai, ir dvasiškai. Aplinkybės susiklostys palankiai ir jūs susituoksite. Jei jūs jau vedęs, jūsų laukia audringas šeimyninis džiaugsmas.

Žuvys

Moterims

Jūs šią savaitę geranoriškai vertinsite partnerio trūkumus ir poelgius, tuo būdu apsaugosite savo santykius nuo krizės. Didelė kūdikio pradėjimo tikimybė. Jei jūs dar laisva, maloniai priimsite malonaus vyriškio rodomą dėmesį.

Vyrams

Šią savaitę jūsų mylimoji reikalaus kažkokių permainų, tačiau jūs dar būsite joms nepasiruošę. Jei jūs dar laisvas, tai situacija vargu ar pasikeis, nes net nuoširdžius jausmus jūs vertinsite kaip veidmainiavimą ir siekimą jumis pasinaudoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)