112
Kitas

Jautis

Savaitės pradžioje, Avino ženkle esant artimai Merkurijaus ir Kylančio Mazgo pozicijai, aiškiau matysite kelius, vedančius į tikslą, rinksitės konkretumą.

Savaitės viduryje sulaukus pavasario lygiadienio ir Saulei įžengus į Avino ženklą, – virsmo metas, pats laikas ryžtingiems jūsų žingsniams. Pajausite pavasario energijos impulsą, raginantį keistis, naujai atgimti, atrasti save naujoje įdomioje veikloje, kurti ir stiprinti draugystės ir meilės ryšius.

Ketvirtadienio vakarą Marsui įžengus į karališkąjį Vandenio laipsnį, jums laikas tolesnio kelio pasirinkimui. Penktadienis tiktų konkretiems buitiniams, remonto-statybų darbams.

Šeštadienį Marsui įžengus į Žuvų ženklą, pradžiuginkite savo širdį gerais darbais. O sekmadienį Mėnulio pilnatis gali įsiūbuoti jūsų emocijas ir jausmus. Tai laikas romantiškiems susitikimams, saviraiškai bei kūrybai.

Daug laimės akimirkų jums šią savaitę!


Avinas

Savaitė, galinti priminti patį saulės tekėjimą. Jos dienomis galėsite atrasti naujas galimybes, o taip pat nusitiesti tolesnius kelius į sėkmę.

Savaitės pradžioje jūsų ženkle esant artimai Merkurijaus ir Kylančio Mazgo pozicijai, aiškiau matysite tolesnes savo kelio gaires, tad kurkite ateities planus.

Savaitės vidurys pradžiugins pavasario lygiadieniu, o ir Saulė atkeliaus į jūsų ženklą. Tai suteiks jums galingą pavasarinės energijos impulsą, kurį ir nukreipkite pagrindinių tikslų link.

Ketvirtadienio vakare Marsui įžengus į karališkąjį Vandenio laipsnį, ši ir penktadienio diena – ypatingas laikas ne tik pokyčiams darbuose, bet ir palankus pasiryžusiems asmeninio gyvenimo permainoms.

Šeštadienį Marsui pradėjus kelionę Žuvų ženklu, o sekmadienį sulaukus Mėnulio pilnaties, lengviau atskleisite savo gabumus ir talentus, o taip pat gerumą ir atjautą savo artimui.

112
Kitas

Jautis