113
Kitas

Avinas

Kaip nuimant užaugintą derlių atsirenkame tuščiavidures varpas nuo subrendusių grūdų, taip atsirinksite ir žmones, kurių žodžiai ir pažadai tikri, turintys svorį, vėjo nenupučiami ir neblaškom.

Savaitės pirmosios dienos – metas, kai reikėtų gerai apgalvoti savo žodžius, prisiimamus naujus įsipareigojimus. Tai laikas, kai tylėjimas gali būti auksu, kai vertėtų situacijas apmąstyti, neskubėti, įvertinti žmonių elgsenos motyvacijas,visas aplinkybes. Dylančiam Mėnuliui keliaujant Mergelės ženklu būsite linkę atkreipti dėmesį į smulkmenas, detales. Šis metas ypač tinkamas darbų bei projektų užbaigimui.


Antradienis tiktų darbų pradžiai, kūrybai bei iniciatyvai.

O trečiadienis šaunus pažintims, kontaktams, dalykiniams susitikimams. Merkurijui pradėjus kelionę Skorpiono ženklu, svarbu susilaikyti nuo kritikos, kandumo, įsigilinti į reikalų esmę.

Ketvirtadienis – kontrastingas. Tai – 29-oji Mėnulio diena, kai būtinas atsargumas keliuose ir buityje, patartina vengti konfliktų, derinti požiūrius bei nuomones. Tai metas, kai galite būti jautresni, nei įprastai. Apie 21.14 val. keisis Mėnulio fazė – prasidės jaunatis. Tad jau penktadienis ypač palankus naujų darbų pradžiai, aktyviems jūsų veiksmams, naujiems sumanymams. Venerai keliaujant Svarstyklių ženklu, sėkmingas būtų išvykoms,bei kelionėms, šis laikas palankus ir norintiems užmegzti naują draugystę.

Šeštadienis tiktų sutarčių pasirašymui, prekybai, finansinėms operacijoms, gerbūvio kūrimui.

O sekmadienis šaunus pažintims, susitikimams, renginiams. Vis tik tai laikas, kai planai gali keistis, galimos ir nenumatytos išlaidos. Vėlai vakare Marsas įžengs į griaunamąjį Svarstyklių laipsnį, tad grįždami namo, už vairo būkite atidesni.

Daug šaunių patyrimų jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė.

.
113
Kitas

Avinas