Norėsis ženklių permainų, kam – darbuose, o kam – ir asmeniniame gyvenime. Svarbu bus pasirinkti tuos tinkamus kalnus, kuriuos pirmiausia reikėtų nuversti. Šiomis dienomis vertėtų prisiminti Einšteino išsakytą išmintį, kad, darant tą patį veiksmą, galime gauti tik tą patį rezultatą, o norint kito rezultato, būtina imtis kitokių veiksmų. Svarbi bus tų kitokių sprendimų, bei naujų kelių paieška.

Mėnesio pradžia – sudėtingesnių astrologinių rodiklių. Įveikiant krizių sukeltus sunkumus, ryškės lyderystės, visų suvienytų veiksmų būtinybė. Būtina bus didesnį dėmesį skirti sveikatai, imuniteto stiprinimui.

Antrąją dekadą kai kas dar planuos atostogas. O likusiems darbuose sektųsi ieškoti bendraminčių, partnerių, jus suprantančių bei palaikančių. Venerai perėjus į Svarstyklių ženklą, nuo rugpjūčio 16- os dienos tinkamas metas diplomatiniams sprendimams, tiek darbuose, tiek ir asmeniniame gyvenime.

Nuo rugpjūčio 23 d., Saulei perėjus į Mergelės ženklą, o Venerai ir Merkurijui viešint Svarstyklių ženkle, laikas dalykiniams pokalbiams, deryboms, perėjimui į naują darbą, naujų finansinių galimybių paieškai.

O mėnesio pabaiga palanki gilių jausmų brandinimui.

Sėkmingo bei turiningo jums rugpjūčio!


Avinas

Energingas, greitų, konkrečių sprendimų mėnuo, gausus nelauktų situacijų įvairove.

Šis mėnuo ragins ieškoti kitų, nestandartinių sprendimų. Tokia gali būti jau mėnesio pirmoji dekada. O kai kas šiomis dienomis dar norės pasigauti vasarą.

Mėnesio pradžia – emociškai jautresnė. Rugpjūčio 1-ą dieną Saulė su Merkurijumi keliaus griaunamuoju Liūto laipsniu. Tad būtinas didesnis atsargumas kelyje ir buityje. Vėlesnėmis pirmos dekados dienomis kai kas ryšis keisti darbą, dar kiti ieškos naujų veiklos galimybių.

Antroje mėnesio pusėje, Venerai keliaujant jums opoziciniu Svarstyklių ženklu, rūpestingai planuokite išlaidas, venkite rizikingų finansinių operacijų. Tai metas, kai nors ir labai norėtųsi problemas išspręsti vienu kirčiu, kaip perkertant Gordijaus mazgą, reikės derinti pozicijas, kam darbuose, o kam ir asmeniniame gyvenime. Vis tik, kol dar Saulė vieši Liūto ženkle iki rugpjūčio 23-ios, metas, kai įdėję daugiau pastangų, pasitelkę bendraminčius, galite įveikti didesnius sunkumus, nuridenti nuo savo kelio stambesnius akmenukus.

Trečiąją dekadą, Saulei keliaujant Mergelės ženklu, metas, kai palanku būtų ieškotis pagrindinių bei papildomų veiklų, o taip pat naujų finansinių šaltinių. Paskutinėmis mėnesio dienomis, padaugėjus reikalų bei rūpestėlių, svarbu neprarasti optimizmo, džiugaus požiūrio į gyvenimą.

Jautis

Mėnuo, kai norėsis stabilumo tiek materialiame, tiek ir emociniame plane.

Šio mėnesio permainingomis dienomis į pirmą planą iškils tikrosios gyvenimo vertybės, poreikis atrasti vidinę pusiausvyrą.

Mėnesio pradžioje, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, svarbiausia bus aiškiai žinoti, ko siekiate, nebijoti svajoti. Laikas tinkamas draugystės, meilės kūrimui bei stiprinimui. Saulei keliaujant Liūto ženklu, veikite ryžtingai, raskite sprendimus aktualioms problemoms.

Urano, viešinčio jūsų ženkle įtakoje, jau pirmąją dekadą kai kurie turėsite progų karjeros pokyčiams. Kai kas pakylės vienu kitu laipteliu aukštyn, gaus laisvės savarankiškai priiminėti sprendimus. Ir nors ne viskas klostytųsi lengvai, tačiau gautos patirtys daug ko jus išmokys ir duos naudos ateityje.

Antrąją dekadą susidūrus su didesnėmis problemomis svarbu nenuleisti rankų, ir nors gali būti, kad kai ką aplinkybės privers palikti saugią komforto zoną, tačiau nugalėjus baimes tai išeitų į naudą, įgysite daigiau ne tik savarankiškumo, bet ir pasitikėjimo savo jėgomis. O esant reikalui, turėtumėte išmokti paprašyti bendradarbių bei bendraminčių konkrečios pagalbos.

Trečiąją dekadą, Saulei keliaujant Mergelės – Žemės, ženklu, turintiems savo verslą, neprošal paieškoti naujų krypčių, nuotolinės veiklos galimybių.

Dvyniai

Naujų galimybių paieškos mėnuo.

Jo dienomis situacijos dažnai keisis, atsiras naujų, papildomų veiklų galimybių. Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, rugpjūčio 3-ia ir 4-a dienos – ypatingas laikas draugystės ir meilės, santarvės šeimoje stiprinimui. Rugpjūtį prasidėję aštresniais astrologiniais rodikliais, kai kurių socialiniai romantiniai santykiai gali patirti didesnę transformaciją. O į naujas pažintis žiūrėkite atsargiau, neskubėkite, leiskite atsiskleisti sutikto žmogaus charakterio savybėms.

Jau pirmąją dekadą naudingų pasiūlymų gali pateikti žmonės, iš kurių jų nesitikėsite – būkite atviri naujovėms. Imkitės konkrečių ryžtingų lyderystės ir kolektyvinių veiksmų. Papildomai uždirbti galėsite iš rinkodaros, viešųjų ryšių, su mokymu ir rašymu susijusių darbų.

Antrąją dekadą neprošal giliau ir nuoširdžiau įsigilinti į savo vidų, rasti balansą tarp galimybių bei troškimų, permąstyti santykius su savimi ir aplinka. O susivokus – lengviau seksis priimti tinkamus sprendimus.

Trečios dekados dienomis, Saulei perėjus į Mergelės ženklą, daugiau atidumo prireiks sprendžiant finansinius klausimus, svarbu bus kartu nuspręsti, kokios išlaidos svarbiausios, kam teiksite prioritetą. Šiomis dienomis darbų padaugės, tačiau galėsite pasidžiaugti ženkliais pasiekimais – ir tai teiks vidinį pasitenkinimą. O taip pat širdį džiugins artimųjų rūpinimasis jumis.

Vėžys

Įdomus mėnuo.

Jo dienomis dar norėsis vasaros atokvėpio, pasidžiaugti poilsiu prie vandens. Kita vertus – po truputį daugės darbų bei reikalų, o kai kam pasitaikys ir įdomi proga išspręsti ilgiau trukusius nekilnojamo turto pardavimo – pirkimo klausimus.

Mėnesio pradžia emociškai jautresnė, tad pirmosiomis rugpjūčio dienomis savęs nespauskite, daugiau laiko skirkite poilsiui, vidinės ramybės paieškoms. Rugpjūčio 5-6-ą dienomis, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, kuo daugiau dėmesio skirkite tiems, kuriuos mylite, o taip pat savo kūrybinei saviraiškai. Emociškai jautresnis metas, keičiantis Mėnulio fazei, būtų rugpjūčio 8-oji diena, kai būtinas didesnis atidumas kelyje ir prie vandens.

Vėlesnėmis dienomis, kad įveiktumėte kilusius sunkumus, svarbu bus tinkamai panaudoti savo energiją bei sugebėjimus, nukreipti pastangas – ar tai būtų darbo, ar šeimai aktualių klausimų sprendimas – konkrečių tikslų link.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, antroji dekada – turininga ir darbinga. Spręsdami, ar verta įvykti pokyčiams, galvokite ne tik apie dabartį, bet ir apie ateitį. Kai kam šios dienos padės pasistūmėti trokštamo tikslo link.

Norint geriau suprasti savo poreikius, bus naudinga daugiau bendrauti bei keliauti, dalintis idėjomis.

Tai tinkamas metas norintiems patobulėti profesinėje, o taip pat ir mėgstamo hobio srityje. Dienos palankios sveikatos stiprinimui, o taip pat aktyviam poilsiui.

Mėnesio trečioji dekada – darbinga ir veikli, kai kurie Vėžiukai ryšis išbandyti ir kažką visai naujo.

Liūtas

Žvaigždžių palankumo mėnuo.

Tiesa, ne visada gyvenimas šį mėnesį pateiks sėkmę jums ant lėkštutės. Bet rugpjūčio dienomis tinkamas aplinkybes jai pelnyti, lengviau susikurti galėsite patys.

Mėnesio pradžios astrologiniai ritmai sudėtingesni: rugpjūčio 1 d. Saulė su Merkurijumi keliaus griaunamuoju jūsų ženklo laipsniu. Tai metas, kai būtinas didesnis atsargumas kelyje ir buityje, patartina vengti nesutarimų bei konfliktų.

Vėlesnėmis pirmos dekados dienomis, Saulei keliaujant jūsų ženklu, jausitės kupini naujų jėgų bei ryžto. Dienos šaunios gilių jausmų brandinimui.

Antrąją dekadą norėsis ženklių pokyčių. Tai metas, kai kai kurie gali nuspręsti ryžtingai keisti gyvenimą. Nes galite prarasti susidomėjimą tuo, ką veikėte. Tai gali reikšti, kad galbūt pats metas keisti darbovietę, o gal net profesinę sritį. Juk niekada nevėlu mokytis ir išbandyti kažką visai naujo. Tam palankus metas jums iki rugpjūčio 23-ios, kol dar Saulė vieši jūsų ženkle.

Saulei perėjus į Mergelės ženklą, o Venerai ir Merkurijui keliaujant Svarstyklių ženklu, tinkamas laikas dalykiniams pokalbiams, deryboms, perėjimui į naują darbą.

Paskutinės rugpjūčio dienos ragins kuo daugiau dėmesio skirti mažiesiems šeimos nariams. Šiomis dienomis ypač svarbus bus jūsų gebėjimas tinkamai organizuoti darbus bei laisvalaikį.

Mergelė

Naujų sumanymų mėnuo.

Jo dienomis lengviau kils netikėtos bei įdomios idėjos bei sumanymai. Svarbu bus atsirinkti tinkamiausias. Jau pirmąją dekadą bus labai svarbu išsikelti ateities tikslus, sau aiškiai įvardinti ko norite ir siekiate. Šiomis dienomis lengviau seksis atskleisti kūrybinius, meninius sugebėjimus. Pajutę pasitikėjimą savimi, lengviau pasieksite sėkmę profesinėje srityje.

Antrąją dekadą ypač seksis linkusiems įsiklausyti į artimųjų, draugų bei kolegų patarimus, besidalinantiems kilusiomis idėjomis.

Iki rugpjūčio 15 d. – tinkamas laikas naujų bei papildomų darbų paieškai. Tinkamas metas ir ieškantiems naujų bei papildomų finansinių šaltinių, palankus nekilnojamo turto operacijoms.

Venerai iškeliavus iš jūsų į Svarstyklių ženklą, dienos tiktų dalykiniams susitikimams bei darbo pokalbiams.

Saulei dar viešint Liūto ženkle, dienos šaunios kūrybinių sumanymų pateikimui.

Ypatingai palankus laikas naujai jūsų pradžiai, talentų ir gabumų atskleidimui būtų trečiąją dekadą, nuo 23 d. rugpjūčio Saulei įžengus į jūsų ženklą. Tai metas energingam bei įdomiam jūsų laikotarpiui.

Paskutinės rugpjūčio dienos įdomios susitikimais, o kai kam ir netikėtais pasiūlymais.

Svarstyklės

Rugpjūtis jums – netikėtumų mėnuo.

Jo dienomis galimos netikėtos naujienos, nelaukti įvykiai, aplinkinių sprendimai. Tad ypač svarbu bus reaguoti greitai, lanksčiai, kaip kačiukui nušokti ant minkštų letenėlių. Jau pirmąją dekadą rugpjūtį galimi netikėtumai darbuose. Kai kas jų įtakoje nuspręs pradėti nuosavą veiklą. Norėsis įprasminti save, išlaisvinti gebėjimus, o taip pat įgyti ir naujų talentų. Svarbu būtų ne vien siekti tikslų, bet ir dažniau mėgautis pačiu gyvenimu.

Antroji dekada kai kam gali būti kupinesnis iššūkių laikotarpis. Ypač tiems, kurie ieškosis naujo darbo. Paieškoms palankesnis metas jums antrąją dekadą nuo rugpjūčio 16-os, kai Venera atkeliaus į jūsų ženklą. Tiesa, iš pradžių galite susidurti su netikėtomis išlaidomis. Tačiau vėliau lengviau atrasite naujas galimybes daugiau užsidirbti.

Trečiąją dekadą, Saulei perėjus į Mergelės ženklą, įkritę į darbinius klausimus galite skirti mažiau savo dėmesio mylimam žmogui, ko pasekoje galimi asmeninio gyvenimo niuansai. Tad pravers jums gebėjimas suteikti tarpusavio santykiams daugiau romantikos. Šis metas palankus tebeieškantiems savojo žmogaus, naujoms pažintims.

Paskutinės rugpjūčio dienos, jautresnių Merkurijaus ritmų įtakoje, mažiau tiktų bendravimui, labiau tinkamos vidiniam tobulėjimui.

Skorpionas

Rugpjūtis jums – vidinių atradimų mėnuo.

Jo dienomis lengviau pelnysite sėkmę, jei į gyvenimą dažniau pažvelgsite ne vien savo, bet ir šalia esančių akimis. Savo norus ir troškimus jei derinsite su artimųjų lūkesčiais.

Mėnesio pradžioje šaunu būtų dar pailsėti. O kai kam gali tekti ieškoti sprendimų, kaip kelio iš labirinto. Ariadnės siūlu pabūtų gebėjimas į savo karjerą ir ateitį pažvelgti nauju netikėtu kampu, darbe atrandant naują prasmę bei galimybes.

Antrąją dekadą didesnio pripažinimo galėsite sulaukti ir iš bendradarbių, kurie jus vertins ir norės, kad pasidalintumėte sukauptomis žiniomis. Su pinigais būsite linkę elgtis atsargiau, dažniau pataupysite, stengsitės pirkti tik tai, kas būtina. Vis tik šaunu būtų skirti jų ir kelionėms, juk patyrę naujų įspūdžių, gyvenimą pamatytumėte šviesesnėmis, linksmesnėmis spalvomis.

Venerai perėjus į Svarstyklių ženklą, antroje mėnesio pusėje dirbdami komandoje. nuveikti galėsite daug daugiau, nei plušėdami vieni.

Trečiąją dekadą, spręsdami svarbiausius klausimus klausykitės savo intuicijos. Šiomis dienomis svarbu būtų imtis patiems iniciatyvos, kaip kapitonui nukreipiant savo laivą teisinga kryptimi.

Paskutinėmis rugpjūčio dienomis auginantys mokinukus ruošis mokslo metams, daugės darbų, reikalų, tad svarbus bus prioritetų susidėliojimas. Vis tik raskite laiko ir džiugiam atokvėpiui.

Šaulys

Rugpjūtis jums – nestandartinių sprendimų paieškos mėnuo.

Jo dienomis, sprendžiant sudėtingesnes situacijas gali tekti paieškoti kitų galimybių, o pažvelgus į situacijas plačiau – ir kitokių nestandartinių sprendimų.

Mėnesio pradžia ragins giliau išanalizuoti aplinkybes, o ieškant problemų išeičių – neskubėti spręsti vieniems, o pasitelkti bendraminčių ir kolegų išmintį.

Rugpjūčio 12-ą Merkurijui įžengus į Mergelės ženklą, sprendžiant svarbios taps detalės ir smulkmenos. Tad būkite atidūs ir iš pažiūros mažiau reikšmingiems dalykams.

Rugpjūčio 16-ą Venerai atkeliavus į Svarstyklių ženklą, vėlesnės antros dekados dienos tinkamos nekilnojamo turto paieškoms, suplanuotiems stambesniems pirkiniams. Metas palankus naujų idėjų bei projektų pristatymui.

Kol dar Saulė vieši Liūto ženkle, dienos tiktų jums kūrybai bei saviraiškai, savo ir mažųjų šeimos narių talentų bei gabumų atskleidimui.

O nuo rugpjūčio 23-ios, Saulei jau pradėjus keliauti Mergelės ženklu, metas tinkamas naujų finansinių šaltinių, pagrindinių ir papildomų darbų paieškoms.

Paskutinėmis rugpjūčio dienomis atidžiau vertinkite jus pasiekiančias žinias, vadovaukitės vidinėmis vertybėmis.

Ožiaragis

Mėnuo, kai jūsų prioritetai bus darbas ir sveikata.

Šio mėnesio dienomis nors ir norėsis atrasti balansą tarp darbų ir poilsio, jūsų uolumas, atsakingumas ir darbštumas skatins prisiimti vis naujų atsakomybių.

Mėnesio pradžioje jautresnių astrologinių ritmų įtakoje skirkite daugiau dėmesio sveikatai, imuniteto stiprinimui. Tai laikas, kai reikėtų mažiau rizikuoti finansais ir įveikinėti iškilusius sunkumus, į priekį judant paruoštais, apmąstytais žingsneliais.

Antroji dekada nuo rugpjūčio 12-os prie Veneros, viešinčios Mergelės ženkle, prisijungus ir Merkurijui – pats metas naujų dalykinių kontaktų užmezgimui, o taip pat anksčiau pradėtųjų projektų tęsimui. Šiomis dienomis keliantis naujus tikslus svarbu suvokti jų tikslingumą ir rinktis tuos, kuriuos galėsite įgyvendinti per trumpesnį laiką. Nes šiuo laiku prisiimti nauji įsipareigojimai gali pareikalauti ne tik nemažai laiko, bet ir daugiau pastangų bei finansų.

Nuo rugpjūčio 23-ios Saulei pradėjus kelionę Mergelės ženklu kai kuriems prasiplės ir karjeros horizontai. O kai kam mėnesio pabaigoje gali paaiškėti, kad pats metas skirti daugiau dėmesio savo šeimai, harmoningiems tarpusavio santykiams.

Vandenis

Mėnuo, kurio dienomis gyvenimas gali priminti atkaklų kopimą į trokštamą viršukalnę.

Suprantama, tam reikia tinkamai pasiruošti. Tokiems paruošiamiesiems darbams jums palankios pirmosios rugpjūčio dienos.

Pirmąją dekadą net ir Saulei keliaujant jums opoziciniu ženklu, norėsis būti išskirtiniais, laisvais ir eiti pasirinktu keliu. Vis tik šio mėnesio dienos suteiks progų įgyti atsakomybę, prieraišumą, siekti pastovumo.

Antroji dekada įdomi vidiniais atradimais. Šiomis dienomis galite atrasti ne tik naują erdvę kūrybai, bet ir tas sritis, kurios reikalaus, kad ir nedidelio – remonto. Kai kam tai gali būti ir tarpusavio santykių sritis. O kažkam antroji dekada bus pats metas jūsų nuotaikingoms atostogoms.

Saulei atkeliavus į Mergelės ženklą kai kurie ryšis ženkliems karjeros pokyčiams. Kai kuriuos Vandenius iš buvusio darbo išvilios didesnis pasiūlytas atlyginimas. Dar kitiems atrodys, kad jau jų galimybės įprastinėje vietoje išsisėmė ir veiklą keis, nes širdis trokš patirti kažką įdomaus ir visai naujo. Palanku būtų derinti požiūrius, ieškoti kompromiso, bei naujų išeičių. O ruošiantiems į mokyklą mokinukus, šaunu būtų susidaryti šeimos reikalų ir pirkinių detalesnį planą.

Žuvys

Naujų krypčių paieškos mėnuo.

Šio mėnesio dienomis svarbu bus prisitaikyti prie besikeičiančių pandemijos sukeltų situacijų bei aplinkybių, rasti į sėkmę naujus kelius. Kai kam nusimatys daug pažinčių, naujų patirčių, norėsis daugiau dėmesio skirti meilei, nuoširdžiam bendravimui.

Rugpjūčio 8-oji diena – keičiantis Mėnulio fazei, – jums jautrus metas, Pasistenkite įveikti abejones ir nerimą.

Mėnesio pirmąją dekadą svarbūs bus ne tik pinigai, bet ir karjera. Norėsis, kad veikla teiktų vidinį pasitenkinimą, leistų pilnai realizuoti savo sugebėjimus bei talentus.

Antrąją mėnesio dekadą, Venerai ir Merkurijui keliaujant jums opoziciniu Mergelės ženklu, svarbu bus tinkamai darbus planuoti. Kai kam gali būti sunkiau susitaikyti su griežtu darbo grafiku, užduočių terminais, griežtesnėmis taisyklėmis. Svarbu bus suvokti viso to tikslą, judėjimo kryptį.

Tarpusavio santykių srityje kai kurių laukia nemenki pokyčiai. O kai ką – ir mažos revoliucijos.

Saulei perėjus į Mergelės ženklą svarbu būtų didesnį dėmesį skirti imuniteto stiprinimui. Šiomis dienomis norėsis aiškiau išsakyti savo ketinimus, o kai kada reikėtų pasiderinti prie partnerio norų ir tempo. Mokėjimas pajausti kitą, atvėrimas širdies atjautai padės išspręsti šio mėnesio dienų keliamus uždavinius, rasti teisingiausius sprendimus.