113
Kitas

Avinas

Savaitės pradžioje geriau pabaiginėti anksčiau pradėtus darbus, negu pradėti kažką ypač svarbaus ir naujo.


Jau pirmadienį, Saulei keliaujant griaunamuoju 10-uoju Liūto ženklo laipsniu, kaip iš už kelio posūkio, netikėtai gali atsirasti kliūtys.Tai laikas, kai gyvenimas gali mums pateikti iššūkius, aštresnes situacijas kad galėtume parodyti savo drąsą ir ryžtą.

Antradienį, 29-tąją Mėnulio dieną, galite susidurti su melagingais kaltinimais, neįvertinimu jūsų pastangų. Šiuo metu kai kas gali nusivilti meile ir draugyste, tačiau seksis tiems, kas nenuleis rankų, nepasiduos, išsaugos tikėjimą tiesa, gyvenimu ir būtiną optimizmą, juk šiandien Marsas pradės kelionę ugniniu Šaulio ženklu.

Savaitės viduryje gali tekti garbingai apginti tiesą, savo poziciją.

Savaitės antroji pusė – tai laikas, kai galite būti ryžtingais ir drąsiais, atvirai išsakyti, ko tikitės iš gyvenimo, ir ryžtingai pakeisti jums sunkią situaciją. Šiuo metu kai kuriems sugrįš tikėjimas sėkme ir gyvenimu.

Savaitgalis padės įsitikinti, ar teisingus priimate sprendimus. Sekmadienis – tai ypatinga diena siekiantiems svarbiausių gyvenimo permainų. Šiandien galite priimti svarbius sprendimus pradėdami naują savo gyvenimo etapą.

Sėkmės jums šią savaitę linki astrologė Lolita Žukienė!

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas