19
Kitas

2

Kuo anksčiau pradedami lavinti įgimti gebėjimai, tuo greičiau pavyksta pasiekti apčiuopiamus rezultatus. Štai kodėl verta ilgai negaištant imti ir išsiaiškinti gimimo datoje užkoduotą skaičių, šį tą atskleidžiantį apie žmogaus likimą.

Pirmiausia, ant lapo popieriaus parašykite visą savo gimimo datą. Pavyzdžiui: 1989-11-24. Tolesnė užduotis – sudėti visus į datą įeinančius skaičius, taigi, 1 + 9 + 8 + 9 + 1 + 1 + 2 + 4 = 35. Dabar reikia sudėti ir šiuos du skaitmenis, t. y. atlikti veiksmą 3 + 5. Gausime 8. Vadinasi, būtent aštuonetas ir yra žmogaus, gimusio 1989 m. lapkričio 24 d., likimo skaičius.

Toliau – visų galimų skaičių interpretacijos – savybės, būdingos jais paženklintiems žmonėms.

1

Deja, perspektyva būti pirmu ne tiktai įkvepia, bet ir įpareigoja. Jums prieš akis – plačiausios galimybės, jums beveik nieko nereškia pasiekti užsibrėžtą tikslą, bet tik su viena sąlyga: jeigu nepulsite veikti strimgalviais ir nelipsite kitiems ant galvų. Jei elgsitės įžūliai, draugai kaipmat atgręš nugaras, o priešų gretos pagausės. Turite apsiginkluoti kantrybe ir judėti vidutiniu tempu. Privalote išmokti palūkėti. Be to, atminkite, kad šalia esančius žmones reikia vertinti. Ne kas nors kitas, o būtent jie neretai tampa grandimis link jūsų tikslo nutiestoje grandinėje.

19
Kitas

2

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)