Visą gyvenimą mus supa daugybė žmonių: giminaičiai, kolegos, kaimynai. Deja, toli gražu ne su visais pavyksta užmegzti gražius santykius, todėl niekas nėra apdraustas nuo priešų. Ar kada susimąstėte, kurio Zodiako ženklo atstovai yra didžiausi jūsų priešai? Galbūt tai nuolat sunerimusi mergelė ar egoizmo kupinas Avinas, o gal tai kerštingasis Skorpionas?

Avinas

Šio ženklo atstovai negali pakęsti nuobodžių žmonių. Aktyvūs, gyvenimo džiaugsmu trykštantys ir energingi Avinai neretai nesugeba rasti bendrą kalbą su tais, kurie pasižymi lėtumu ar tikslų neturėjimu, rašo esotericblog.ru. Dėl šios priežasties Avinai gali įsivelti į rimtus konfliktus su Dvynių ženklo atstovais, pasižyminčiais ramybe ir taikumu. Taigi Avinams nerekomenduojama į verslo partnerius rinktis Dvynius, nes tokiu atveju nesutarimų ir konfliktų išvengti tikrai nepavyks.

Jautis

Kaip bebūtų keista, kantrūs, nuoseklūs ir paklusnūs Jaučiai negali pakęsti į save panašių žmonių. Jie vertina aplinkiniuose gerumą, dvasingumą, mokėjimą išklausyti ir palaikyti. Jaučio ženklo atstovai negali pakęsti tų, kuriems svarbiausios yra materialinės vertybės. Dėl šios priežasties jiems ne pakeliui su Ožiaragiais.

Dvyniai

Gyvenimu besimėgaujantys, gyvybingi ir energija trykštantys Dvyniai negali sutarti su nuobodžiais asmenimis. Kadangi Dvyniai patys gana lengvai puola į depresiją, jie visomis išgalėmis stengiasi vengti nuobodokų ir linkusių į niūrias nuotaikas asmenų, pavyzdžiui, Žuvų ženklo atstovų.

Vėžys

Ramus ir tylus Vėžys, pirmenybę teikiantis taikiam laiko leidimui ir ne itin sparčiam gyvenimo būdo ritmui, gali įsivelti į konfliktą su triukšmingais, dramatiškais ir ganėtinai tiesmukais žmonėmis. Į šią kategoriją, be jokios abejonės, patenka Skorpionai. Jų skleidžiamos energijos perteklius Vėžio ženklo atstovams tikrai nėra priimtinas.

Liūtas

Pasitikintys savimi, stiprūs, ambicingi ir tvirtai kojomis į žemę besiremiantys Liūtai negali pakęsti panašių į save asmenų. Taigi didžiausias Liūto priešas – kitas Liūtas. Akivaizdu, kad miško karalius gali būti tik vienas ir kitam čia vietos tikrai nėra.

Mergelė

Mergelės ženklo atstovai – tai žmonės, kuriems labai svarbu, kad viskas būtų sudėliota į lentynėles. Didžiausias šio ženklo atstovo siaubas – daiktų, dokumentų, darbų ar minčių betvarkė. Ši baimė gali baigtis panikos ataka. Būtent dėl šios priežasties šio Zodiako ženklo atstovas deda maksimalias pastangas tam, kad išvengtų žmonių, galinčių jo gyvenime sukelti betvarkę. Turbūt jau supratote, kad toks žmogus yra Vandenis.

Svarstyklės

Svarstyklių ženklo atstovai – ramūs, taikūs ir ganėtinai tylūs žmonės. Jie negali pakęsti tų, kurie mėgina jiems vadovauti. Baisiausias dalykas Svarstyklėms – globėjiškas ar vadovaujamas tonas. Būtent dėl šios priežasties draugystė tarp Svarstyklių ir Avinų užsimezga labai retai, nes Svarstyklės paprasčiausiai neištveria vadovauti mėgstančio Avino ženklo atstovo.

Skorpionas

Žemiški, kartais žiaurūs ir kerštingi Skorpionai negali pakęsti tų, kurie skendi svajonėse apie nerealius dalykus. Vandeniai, jų nuomone, yra kvaili, neįdomus, ne šio pasaulio gyventojai. Draugystė tarp šių dviejų Zodiako ženklo atstovų būna įmanoma labai retais atvejais.

Šaulys

Šio ženklo atstovai – aktyvūs, kupini gyvybingumo ir pasitikėjimo savimi. Šauliai nėra pavojingi priešai, nes šio ženklo atstovai nebūna linkę ilgai pykti ant skriaudiko. Asmeninio gyvenimo srityje Šaulius lydi nuolatinė sėkmė. Lyg to dar būtų maža, jei tik nori, jie lengvai gali kilti karjeros laiptais.

Ožiaragis

Energingieji Ožiaragiai, kurie nenustygsta vietoje ir tiesiog dievina pažinti naujoves, negali pakęsti nuobodžių ir konservatyvių žmonių, pirmenybę teikiančių sėdėjimui namuose. Būtent tokie jiems atrodo Vėžiai. Jei Ožiaragio ženklo atstovas jaučiasi pasirengęs įsivelti į dar vieną avantiūrą, jokiais būdais nevertėtų to daryti su Vėžiu.

Vandenis

Nepastovūs, žingeidūs ir besikeičiantys Vandeniai negali pakęsti konservatorių, tų, kurie visomis išgalėmis laikosi įsikibę į senus dalykus, nenori gyvenime nieko keisti. Vandenius apima panika, kai kas nors mėgina griežtai laikytis plano. Dažniausiai tokie būna Jaučiai.

Žuvys

Jautrios, tylios ir meniškos Žuvys negali pakęsti triukšmingų, chaotiškų ir neprotingų Skorpionų. Būtent dėl šios priežasties naujas pažintis Žuvų ženklo atstovai mezga labai atsargiai, nes baiminasi, kad tylus ir ramus jų pasaulis gali būti sutrikdytas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)