Avinas. Jums patinka visur būti pirmoms, jūs esate neįtikėtinai ambicinga, energinga ir nesutramdoma. Jums nėra itin sudėtinga tiesiog prieiti prie vyro ir su juo susipažinti. Jūs pasitikite savimi ir nesuprantame, kam reikia švaistyti laiką drovumui ir viduramžiškiems prasimanymams. Jums sunku išgirsti „ne“ – juk uoliai stengiatės, kad gyvenimas jums visuomet sakytų „taip“. Kartais jūsų temperamentas peržengia ribas ir jūs tampate agresyvi bei užsispyrusi. Tai itin išryškėja jūsų santykiuose. Jums reikalingas partneris, kuris nevertins šių savybių kaip silpnybės ar priklausomybės. Jis supras, kad tokį jūsų elgesį nulėmė tai, kad jums nėra vienodai. Jūs nusipelnote tikrai didelės ir tyros meilės – tai būtų teisinga proporcija jūsų didelei ir tyrai širdžiai.

Jautis. Nepaisant to, kad jūsų ženklą Zodiake įkūnija užsispyręs bulius, jūsų charakteris yra visai ne toks (nors tam tikrų niuansų jis turi). Jūs – tikra moteris. Asmeninių santykių sferoje jūs rūpinatės savo partneriu, apgaubiate jį švelnumu ir rūpesčiu. Jūs jausminga, švelni ir mėgstate šeimininkauti. Tiesa, kartais įvyksta užtemimai ir jūs virstate užsispyrusia, įnoringa, savanaudiška jautuke. Galite demonstruoti savo kaprizus ir prašyti didelių dalykų. Tačiau taip įvyksta tik tuomet, jei šalia jūsų yra ne jums skirtas žmogus, jei nejaučiate iš jo grįžtamojo atsako. Taigi ko jums reikia? Jums reikia vyro, kuris nesigėdytų rodyti savo jausmų, kuris jus dievintų, žavėtųsi jūsų talentais, bet mylėtų jus tokią, kokia esate.

Dvyniai. Jūs – komunikabili ir įvairiapusiška moteris, mėgstate skaityti knygas ir jas aptarinėti, neišsigąsdama ilgų, protingų frazių. Neišsilavinimas ir kvailumas jums kelia alergiją. Jei kas nors pagalvos, kad jums reikia paprasto vyro (esą priešybės traukia), tai pasakysime, kad ne! Ieškokite savęs verto partnerio – protingo, turinčio gerą skonį, žingeidaus. Tik su tokiu žmogumi jūs būsite laiminga. Žemesnio intelekto žmonės siurbs iš jūsų energiją. Nepamirškite, kad esate linkusi lengvai įsimylėti, bet mylite ir giliai, ir atsainiai vienu metu. Jums būdingi nuotaikų pokyčiai, kartais jūs tarsi įkūnijate du skirtingus asmenis. Jūsų partneris turi tai suprasti ir tai priimti. Neverta slopinti savo emocijų vien tam, kad atrodytumėt „normali“ – tai ne jums. Ir tai šaunu!

Vėžys. Jūs elgiatės taip, kaip su jumis elgiasi aplinkiniai. Jei esate mylima, būnate ideali moteris – mylinti, atsidavusi, aistringa, graži, linksma. O kaip jūs ruošiate maistą! Tačiau jei meilės jums nepakanka, jus įskaudino ar paliko – jūs šito nepamiršite: tapsite tikra furija ir nenurimsite, kol nepriversite savo skriaudiko pasigailėti dėl savo veiksmų. Vis dėlto po šiuo deivės Kali įvaizdžiu slypi švelni ir pažeidžiama siela. Žinoma, iš klaidų mes mokomės, tačiau jūs labiau už kitus ženklus turite atidžiai rinktis partnerį. Bet koks išsiskyrimas jums palieka gilias žaizdas, kurios negyja ilgą laiką. Kiti ženklai po tokios skaudžios patirties atsistoja ir eina toliau, bet jums reikia daug laiko, kad atsigautumėte. Visuomet rinkitės tik tokį partnerį, kuris jus myli ir kurio ketinimai jūsų atžvilgiu yra nuoširdūs. Nesižavėkite macho ir kitais rizikingais tipais.

Pora

Liūtas. Drąsi, stipri, pasitikinti savimi – štai pagrindinės jūsų savybės. Paprastai jums nekyla problemų meilės sferoje. Jūs esate tas ženklas, kuris puikiai kontroliuoja savo širdies reikalus. Taip, jūs labai temperamentinga, tačiau vadovautis vien jausmais sau neleidžiate. Jūs iš prigimties esate lyderė ir visi, kurie iš pradžių su tuo nesutinka, vėliau nusileidžia. Jūs dievinate komplimentus ir pagyras. Gali būti, jog kažkas sakys, kad jums reikia partnerio, kuris nepataikaus jūsų ego ir jus pažabos. Ne, tai ne jūsų variantas. Jums reikia mylinčio, protingo ir kompromisų nevengiančio vyro. Šalia tokio žmogaus jūsų polinkis dėmesiui ir šlovei susilpnės ir jūs galėsite daugiau dėmesio skirti savo vidiniam pasauliui.

Mergelė. Jūs esate organizuota ir praktiška, o asmeniniuose santykiuose vertinate paprastumą ir supratimą – dramų jums nereikia. Kai kas gali tai įvertinti kaip šaltumą, tačiau jūs tiesiog nematote prasmės tuose santykiuose, kurie nėra grįsti meile. Jei meilė yra, kam tos dramos? Taigi jums reikia atitinkamo partnerio. Tai turėtų būti žmogus, kuriam nepatinka muilo operų aistros, kuris mėgsta kurti – šeimą, jaukumą, pasitikėjimą. Jūs taip pat nemėgstate žmonėms demonstruoti savo jausmų. Jūsų mylimasis turi suprasti, kad toks elgesys rodo ne jūsų meilės stygių, o tiesiog jūsų prigimtį.

Svarstyklės. Žodis, kuris geriausiai apibūdina jūsų ženklą, yra „harmonija“. Visą savo gyvenimą jūs ieškote pusiausvyros. Jūs dievinate jaukią aplinką, taiką, ramybę, tačiau tuo pačiu metu jums reikia ryškių emocijų ir nuotykių. Suteikite pirmenybę temperamentingiems, aistringiems vyrams, kurie žinotų, kada reikia nurimti. Būtų idealu, jeigu jie patys mokėtų saugoti pusiausvyrą – tuomet turėtumėte iš ko mokytis.

Skorpionas. Jūs – moteris titnagas. Apatija, egzistencinės krizės ar nuolatinis liūdesys jums yra svetimi dalykai. Jūs visada žinote, ką ir kodėl darote. Pakeisti jūsų nuomonę ar įveikti jūs per ginčus yra praktiškai neįmanoma. Esmė netgi ne ta, kad jūs esate atkakli ir bijote pasirodyti pralaimėjusi bei silpna – tiesiog jūs esate tvirtai įsitikinusi savo pasaulėžiūra. Kas gi galėtų pakęsti tokią nesutramdomą tigrę? Visų pirma, labai aistringas asmuo. Seksas jums reiškia tikrai daug, svajingas romantikas su jumis nesusitvarkys. Antra, tai turi būti adekvatus vyras. Jūs esate paslaptinga, pavydi ir užsispyrusi. Jeigu jūsų partneris bus toks pats, jūsų santykiai susprogs nuo įtampos.

Šaulys. Tokiai nenumaldomai ir nepriklausomai avantiūristei kaip jūs kartais būna nesuprantama, kam reikalingi santykiai. Patikimas vyro petys nėra jums itin reikalingas. Jūs ne iš tų, kurios lengvai pasiduoda. Nemėgstate būti išlaikoma ir nedegate noru ištekėti vien dėl to, kad to trokšta jūsų močiutė. Svarbiausia, kad jums sunku suprasti, kaip įmanoma išsaugoti savo individualumą gyvenant su kitu žmogumi. Taip pat nereikėtų pamiršti ir jūsų polinkio savęs tobulinimui – kitiems ženklams sunku su jumis suspėti. Jums reikalingas... lygiai toks pats beprotis, kaip ir jūs. Taip, būtent toks: mėgstantis keliones, eksperimentus, laisvę. Jūsų santykiai bus puikūs tik tuomet, jei išsivaduosite nuo baimių, pasitikėsite partneriu ir meilės drugelį laikysite atvertame delne.

Ožiaragis. Jūs esate tvarkos, struktūros ir tikslumo mėgėja. Santykiuose su vyru jums reikia rimtumo ir stabilumo. Jūsų nedomina laisva meilė. Jums reikia šeimos, darbo, namų bei ūkio. Ir, žinoma, patikimo partnerio. Jūs esate labai žemiškas ženklas, jums būtina tvirtai stovėti ant žemės. Jums idealiai tinkantis partneris turėtų vadovautis tokiomis pačiomis vertybėmis. Jis taip pat turėtų kurti tvirtus pamatus, be to, jis turėtų būti aukšto socialinio statuso – daugumai Ožiaragių tai yra svarbu. Ieškokite tokio vyro, kuris jumis nuoširdžiai domėtųsi ir įsiklausytų į jūsų poreikius.

Vandenis. Tai nepriklausomas, stiprus ir geras ženklas. Daug kas jus laiko išskirtiniu žmogumi, nes jūsų mąstymo būdas tiesiog netelpa į įprastus pasaulio rėmus. Jūs esate protinga, sąžininga, atvira, užsispyrusi moteris. Darote tai, ką norite, ir ieškote nuotykių. Asmeniniame gyvenime savo partneriui keliate aukščiausius reikalavimus. Beprasmiška skelbti jums kažkokias rekomendacijas, nes jūsų širdis kandidatui atsivers tik tada, kai jis pasirodys idealus jums pačiai.

Žuvys. Žuvys nešioja savyje po dalelę kiekvieno Zodiako ženklo. Jums būdinga dvilypė natūra. Jumyse dera moteriškumas ir seksualumas, jausmingumas ir šaltumas, naivumas ir išskirtinė intuicija. Vyrai jus dievina, nes jūsų prigimtis jiems yra mįslė. Jūs esate labai kūrybiška ir jaučiate poreikį išsaugoti kontaktą su gamta. Jums reikalingas vyras, kuris jus lepins ir puoselės. Pageidautina, kad jis būtų gana turtingas, nes, nors ir nesate karjeristė, materialinis aspektas jums yra reikšmingas. Gyvenime jūs turėtumėt maudytis meilėje ir prabangoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją