Avinas

Tai vienas valdingiausių Ugnies ženklų. Avinai iš prigimties yra organizatoriai ir mėgsta, kai žmonės elgiasi taip, kaip reikia. Jeigu jie mano, kad reikia elgtis būtent taip, vadinasi, tai yra teisingiausias sprendimas. Jiems nepatinka, kai žmogus nesugeba elgtis organizuotai, nesilaiko drausmės, kabinėjasi ir nevykdo jų nurodymų. Labiausiai Avinams nepatinka, kai norima užgniaužti jų autoritetą. Tada konfliktas tarp Avino ir tokių asmenų yra neišvengiamas. Be to, Avinai nemėgsta pretenzingo elgesio ir įmantrios aprangos. Jie retai mąsto apie praeitį, nes yra pasiryžę užsitikrinti sau turtingą ateitį! Avinai labai mėgsta teisingumą, todėl nedrįskite pažeisti jo principų, nes būsite nubausti!

Jautis

Šis Zodiako ženklas tiki, kad reikia gyventi taip, kaip gyvena jis. Kitų variantų net nereikia svarstyti, nes jo gyvenimo būdas, pažiūros ir interesai yra vienintelis sektinas pavyzdys. Jie taip pat nemėgsta, kai jiems nurodinėjama, ką reikia daryti. Jie patys sau šeimininkai ir nepakenčia autoritetų. Jaučiai nemėgsta skubėti, todėl jiems nepatinka, kai kažkas pradeda juos raginti. Lygiai taip pat jiems yra nepriimtinas pašėlęs gyvenimo būdas. Jaučiai vertina stilių, todėl nemėgsta netvarkingai ir be skonio apsirengusių žmonių. Jaučiai taip pat nekenčia tuštybės, perdėto švelnumo ir tinginiaujančių žmonių. Pernelyg didelis lipšnumas Jaučius išveda iš kantrybės.

Dvyniai

Tai savimi pasitikintys ir egoistiški žmonės, todėl jiems nepatinka, kai kas nors jų akivaizdoje „blizga“ ryškiau, negu jie. Jie yra atsidūrę aukso viduryje, nes su kvailiais jiems nuobodu, o su pernelyg protingais – neįdomu. Dvyniai nepakenčia kritikos. Tik pabandykite juos pakritikuoti ir jums atsirūgs! Kadangi Dvyniai yra įsitikinę savo tobulumu, jie mano, kad yra geresni už kitus, todėl nekenčia tų, kurie gali juos pranokti! Dvyniai taip pat nemėgsta uždarų žmonių.

Vėžys

Vėžiams patinka, kai jų namai būna jaukūs, kuklūs, bet kartu ir stilingi. Demonstratyvi prabanga – ne jiems. Vėžiai nemėgsta perdėto atvirumo, nes nėra linkę ką nors pasakoti apie save. Vėžiai niekur neskuba, todėl jiems reikia duoti laiko apmąstymams ir tik po to klausti, ką jie galvoja viena ar kita tema. Jei Vėžiai vairuoja automobilį, jie nemėgsta, kai juos aplenkia. Jiems nepatinka įvairūs manevrai, įskaitant ir tuos, kurie atliekami keliuose. Jie taip pat nekenčia neatsakingų ir vėjais žodžius paleidžiančių žmonių. Vėžiai taip pat vengia glėbesčiuotis viešumoje ir nemėgsta užkrečiančio juoko.

Liūtas

Jiems nepatinka, kai yra laikomi kvailiais, ir kai nesijuokia iš jų humoro. Jie netoleruoja nusiskundimų gyvenimo sąlygomis, nes yra įsitikinę, kad neveiklumas prilygsta degradacijai. Liūtai mėgsta dosnius žmones, todėl godumas juos atstumia. Liūtai prie savęs prisileidžia tik išrinktuosius. Jie taip pat nepakenčia manipuliacijų su jais, perdėto pavydo, grubumo ir chamizmo. Be to, Liūtai nemėgsta, kai kažkas įsikiša ir sutrikdo jų dienotvarkę, nes šio ženklo atstovai patys sprendžia, kaip praleisti savo darbo dieną ar laisvalaikį.

Mergelė

Mergelės itin mėgsta švarą ir tvarką, todėl nepakenčia joms priešingų žmonių. Jos nesupranta, kaip galima pasišukavus plaukus neišvalyti plaukų šepečio, ir kaip namų spintoje gali tvyroti chaosas? Mergelės yra labai draugiškos, todėl nemėgsta nesvetingų žmonių. Mergelėms nepatinka žmonės, kurie nesirūpina savo higiena. Tokie žmonės joms apskritai kelia pasibjaurėjimą.

Svarstyklės

Svarstyklės nemėgsta grubumo, chamizmo ir skandalų. Tai harmonijos ženklas, todėl joms nesuprantama, kaip žmonės gali nesivaldyti ir pasiduoti impulsyvumui. Bendraujant su žmonėmis, Svarstyklės taip pat nemėgsta perdėto užsispyrimo.

Skorpionai

Šis ženklas nemėgsta, kai jį apgaudinėja, todėl negali pakęsti veidmainių, melagių ir niekšų. Skorpionai taip pat nemėgsta, kai aiškinantis santykius naudojama agresija.

Šaulys

Šio ženklo atstovai yra gana impulsyvūs ir nemėgsta, kai jų prašoma nusiraminti. Tokius žodžius ištarusiam asmeniui garantuojama dviguba įniršio dozė! Šauliai taip pat nemėgsta, kai su jais ar aplinkiniais žmonėmis elgiamasi nepagarbiai.

Ožiaragis

Jie nemėgsta savimi nepasitikinčių žmonių. Ožiaragiai taip pat yra nepakantūs veidmainiams. Tačiau tikras įniršis jiems sukyla tuomet, kai kažkas pradeda abejoti jų sugebėjimais ir netiki jų jėgomis!

Vandenis

Vandeniams nepatinka, kai kažkas bando juos kontroliuoti ir pradeda abejoti jų teisingumu. Vandeniai taip pat nemėgsta apkalbų. Jei žmonės pasižymės šiomis savybėmis, Vandenis su jais tikrai nedraugaus.

Žuvys

Žuvims nepatinka priešais juos išdygusi autoritetinga valdžia ir paviršutiniški žmonės. Žuvims svarbiausia yra sąžiningumas, todėl jos nemėgsta veidmainiškų ir klastingų žmonių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją