Venera – meilės ir grožio planeta – 2022 metais iš retrogradinės fazės pereis į periodą, kurį charakterizuoja judėjimas tiesia linija. Tai lems, jog kai kurie Zodiako ženklai užmegs įdomių pažinčių, o kai kuriems atstovams meilės srityje pasiseks dvigubai – jausmų banga ne tik užplūs juos nuo galvos iki kojų, bet ir nuves prie altoriaus, rašo marieclaire.ru.

Ožiaragis

Vasara – pats palankiausias metas siekti pastovumo meilėje. Veneros padėtis bus itin palanki asmeniniam gyvenimui – jūsų laukia pažintis su potencialiu partneriu. Panašu, kad tai bus netikėtas susitikimas su užsieniečiu ar pažįstamu, kuris persikėlė gyventi į užsienį. Ožiaragiai skeptiškai vertina santykius per atstumą, tačiau Tigro metai išmokys juos su tuo susitaikyti. Savaitgalio skrydžiai vienam pas kitą netrukus gali peraugti į tvirtą dviejų įsimylėjėlių sąjungą.

Dvyniai

Jau birželio pabaigoje Dvynių lauks tikras ryškių emocijų plykstelėjimas meilės sferoje – tokią jausmų bangą padovanos Veneros ir Urano konjunkcija jūsų ženkle. Pasiruoškite Amūro strėlei, kuri pervers jūsų širdį – turite visas galimybes pasinerti į šį jausmą. Tie ženklo atstovai, kurie iki šiol abejojo meile iš pirmo žvilgsnio, pakeis savo nuomonę. Jums netgi kils noras kuo greičiau susisaistyti su šiuo žmogumi santuokos saitais, tačiau žvaigždės pataria neskubėti. Mėgaukitės šia akimirka, geriau pažinkite savo partnerį, išanalizuokite jo įpročius ir apsvarstykite, ar sutampa jūsų požiūriai į gyvenimą. Jei atsakymas teigiamas, imkitės drąsių ir ryžtingų veiksmų.

Vėžys

Nuo liepos 18 diens iki rugpjūčio 11 dienos Venera bus jūsų ženkle, o tai reiškia, kad turite visas galimybes susitvarkyti savo meilės gyvenimą! Vienišų Vėžių laukia neįtikėtinas meilės nuotykis, kuris gali prasidėti nuo atostogų romano. Taip, iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad pajūrio pasaka liks tik ten, kur susitikote – tačiau jums tai negalios. Santykiai su priešingos lyties atstovu sparčiai plėtosis ir po atostogų. Jei tik Vėžys pasistengs ir įdės pastangų, kad santykiai būtų rimti, lengvas flirtas ir neįpareigojanti romantika peraugs į tvirtą ir perspektyvų ryšį.

Liūtas

Meilės planetos Veneros palankumo gali tikėtis ir karališkos asmenybės. Lygiagrečiai į jūsų gyvenimą įsiterps ir kita planeta – Jupiteris (dar vadinamas „sėkmės nešėju“). Tai bus laimingas laikotarpis Liūto gyvenime – jis atneš daug įdomių ir reikšmingų pažinčių. Žvaigždžių patarimas: dažniau išeikite į miestą, neatsisakykite dalyvauti renginiuose, rodykite dėmesį priešingai lyčiai ir eikite į pasimatymus. Svarbiausia užduotis – nesėdėti namuose. Nereikia laukti ir tikėtis, kad meilė pati ateis prie jūsų durų, nors tokios likimo dovanos taip pat negalima atmesti. Tačiau būkite atsargūs: daugeliui šio ženklo atstovų galvą gali susukti brangios dovanos ir viliojantys pasiūlymai, tačiau už jų slypės negeranoriški priešingos lyties ketinimai. Saugokite ir vertinkite patikimą bendrakeleivį ir neleiskite, kad jus iškeistų į kažką kita.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją