Kad pasijustumėte laimingi, parodykite iniciatyvą, patys organizuokite naujametinį vakarėlį. Organizuokite jį savo draugams ir bendraminčiams, su kuriais bus apie ką pasikalbėti, pasidalinti nuomone.

Jei sutiksite Naujuosius su žmonėmis, kuriems nepriimtinas jūsų požiūris, kurie su pašaipa žvelgia į jūsų pomėgius, būsite pasmerkti kritikai ir viskas pasibaigs konfliktu. Net jei tie žmonės - jūsų giminaičiai ir vaikai, jums bus dar skaudžiau nuo jų pašaipų.

Iki Naujųjų metų sutikimo jums reikia daugiau dėmesio skirti savo išorei. Prisiminkite, jus pripratę visada matyti jaunus ir stilingus.

Vakarėliui nusipirkite naujų mėlynos, žalios ir pilkos spalvos drabužių, galbūt pakeiskite šukuoseną ar plaukų spalvą, išbandykite naujus papuošalus iš pusbrangių akmenų.

Jautis

Norėdami tapti išties laimingais Naujaisiais metais, būkite drąsūs ir ryžtingi realizuodami permainas bei klodami pagrindus naujoms pradžioms. Ir tai geriausia pradėti nuo Naujųjų sutikimo.

Pradėkite atskleisdami artimiesiems, draugams ir partneriams savo ateities planus. Tėvams papasakokite apie norą pakeisti profesiją, supažindinkite su mylimu žmogumi, su kuriuo norite sukurti rimtus santykius.

Partneriams papasakokite apie norą pakeisti veiklos kryptį ar atlikti kitas permainas, draugams - apie savo naują pomėgį.

Tuomet jie žinos, ko iš jūsų laukti. Kitaip kitąmet galite sugriauti jų planus, todėl jus gali apkaltinti visomis bėdomis ir padaryti atpirkimo ožiu.

Norėdami būti geidžiami ir mylimi, sužinokite žmonių, su kuriais norite praleisti šventę, norus ir pageidavimus. Pasistenkite pernelyg nepiršti savųjų.

Rinkdamiesi drabužius, pirmenybę atiduokite klasikai ir stenkitės ne pernelyg išsiskirti iš kitų šventės dalyvių.

Dvyniai

Jusite jėgų antplūdį, pripažinimo ir savo pasiekimų įvertinimo poreikį. Todėl iš visų jėgų stengsitės aplinkiniams padaryti įspūdį. Tačiau jūsų elgesys ir išorė gali šokiruoti jūsų palydovą. Susinervinsite, kad jūsų vengia ir šalinasi.

Kad taip nenutiktų, pasistenkite nesirengti nieko naujo, nešvęsti Naujųjų su nepažįstamais žmonėmis, nepažįstamoje vietoje.

Jei nusprendėte per Naujuosius patraukti į kelionę, tai turi būti jums žinoma vieta arba gimtinė.

Šventėms apsirenkite tai, su kuo atrodysite geriausiai, seniems savo drabužiams tiesiog pritaikykite naujus aksesuarus. Taip jausitės užtikrintai ir neteks įrodinėti, kad jūs geresni nei atrodote.

Vėžys

Naujųjų metų sutikimo metu jums norisi parodyti kovinį nusiteikimą permainoms ateinančiais metais vykdyti.

Todėl neslėpkite savo kovinės dvasios po trapia ir švelnia prigimtimi, apsirenkite madingai ir ryškiai. Tai padės bendrauti su aplinkiniais. Lengvai susibendrausite su panašiais į save žmonėmis, jie jus teisingai supras.

Naujuosius sutikti geriau žmonių kompanijoje, su kuriais kas nors sieja - draugystė, pomėgiai, kūryba, mokslai, darbas ar kita bendra veikla.

Į sutikimą geriau ateiti dviese su savo mylimuoju, vyru ar žmona.

Būsite labai jautrūs, todėl galite bet kokį aštrų pasakymą priimti kaip įžeidimą. Tai gali sukurti konfliktinę situaciją. Mylimas žmogus padės susidoroti su situacija ir išvengti bėdos.

Liūtas

Iki Naujųjų metų sutikimo jums reikia pasistengti numalšinti visus barnius su mylimu žmogumi, kad Naujuosius sutiktumėte geros nuotaikos. Nereikėtų sutikinėti Naujųjų namie ar važiuoti pas giminaičius. Geriau juos sutikti pas kaimynus, draugus.

Jei jūs vieniši, geriausia nusipirkti kelialapį ir išvažiuoti Naujiesiems kuo toliau nuo ten, kur gyvenate. Namie galite pulti į depresiją.

Šventei nusipirkite naują apdarą, kuris pabrėžtų jūsų kūrybišką prigimtį. Tačiau nesipuoškite blizgiais drabužiais, jie jus išves iš pusiausvyros ir gadins nuomonę apie jus.

Jums labiausiai tiks juodos, tamsiai mėlynos ir tamsiai violetinės spalvos drabužiai. Aukso papuošalus pakeiskite sidabriniais ir gaminiais iš pusbrangių akmenų.

Mergelė

Jums labai nepatinka sutikti Naujųjų namie. Tačiau šį kartą padarykite išimtį ir sutikite juos namuose. Pasikvieskite į svečius senų draugų, mylimą žmogų. Jiems pagaminkite mėgstamų patiekalų. Kiekvienam svečiui parinkite jam tinkančią lėkštę, servetėlę, įrankių.

Tegu jūsų šventinis stalas būna originalus ir nepakartojamas. Kiekvienas jūsų svečias turi pajusti asmeninį dėmesį ir rūpestį.

Nereikėtų rinktis klasikinio stiliaus drabužių. Apsirenkite ką nors originalaus, tai gali būti netgi karnavalinė apranga su bižuterija ir įvairiais aksesuarais.

Nesibijokite, kad aplinkiniai pajuoks tai, kaip atrodote. Geriau jau jus prisimins kaip kuoktelėjusį, o ne nuobodų, neįsimenamą žmogų.

Svarstyklės

Ateinančiais metais tikitės didžiulių permainų savo gyvenime ir jaučiate naujų partnerių ir draugų poreikį. Todėl Naujuosius metus nereikėtų sutikti senų pažįstamų ir draugų kompanijoje.

Būtina pakeisti aplinką, nusipirkti kelialapį ir sutikti Naujuosius naujoje vietoje. Net jei ji bus šalia, tačiau turi būti nepažįstama.

Jei turite pomėgių, Naujųjų metų sutikimą galima suderinti su jais. Tai padės ne tik atsipalaiduoti, bet ir pajusti malonumą.

Pasistenkite susipažinti su naujos vietos Naujųjų sutikimo tradicijomis ir papročiais, pasirinkite atitinkamus drabužius. Jei Naujuosius trauksite švęsti su mylimu žmogumi, pasistenkite pasirinkti drabužius pagal jo aprangą.

Skorpionas

Jums geriausia sutikti Naujuosius draugų ir artimų žmonių kompanijoje. Jei draugai pasikvies į kompaniją, geriausia priimti jų pasiūlymą. Jei draugai laukia kvietimo iš jūsų, organizuokite sutikimą savo namuose. Tegu tai būna triukšmingas ir nepakartojamas vakarėlis.

Nusipirkite konfeti, petardų ir šventinių kepurėlių. Galbūt pačius Naujuosius visi sutiksite mieste, žmonių minioje.

Jei norėsite sutikti Naujuosius vieni du su mylimu žmogumi, tegu tas sutikimas būna nepamirštamas. Parinkite įvairiaspalvių žvakių, lovą papuoškite raudonais kaspinais ir gražia patalyne.

Kiekvienam pasiūlymui pasirinkite atitinkamą aprangą. Apsirenkite gražius naujus apatinius, su jais jausitės puikiai.

Šaulys

Jums bus aktualus posakis: kaip sutiksi Naujus metus, taip juos ir praleisi. Jūsų gyvenime jau nutiko praradimų, pasistenkite negilinti situacijos. Nepataikaukite savo paslaptingoms aistroms, kurios pastūmės jus į blogus poelgius.

Jums norės nusiimti nuo savęs aplinkybių jungą, pasijusti laisvam. Norėsite atsikratyti mylimo žmogaus, šeimos, vaikų, tėvų ir sutikti Naujuosius ten, kur patirsite norimus pojūčius.

Kad neatsidurtumėte užburtame rate, kuris visiškai sugriaus jūsų gyvenimą ir net veiklą, per Naujuosius patraukite su šeima arba mylimu žmogumi į kelionę.

Puikiai praleisite Naujuosius kalnų slidinėjimo kurorte ar kitame sportiniame kurorte, užsiimdami mėgstama sporto šaka arba sirgdami už mylimo žmogaus mėgstamą komandą. Jei Naujuosius sutiksite namie, pasistenkite organizuoti pasivaikščiojimus gryname ore.

Aprangą geriausia rinktis pagal situaciją.

Ožiaragis

Galite atsidurti tarp dviejų ugnių. Giminės ir šeima vers kartu sutikti Naujuosius metus, o draugai kvies pas save. Akimirksniu jums kils noras apginti savo norus ir laisvę. Kils pavojingų minčių, kurios gali aukštyn kojomis apversti jūsų gyvenimą.

Kad nieko panašaus nenutiktų, būtina Naujuosius sutikti kuo toliau nuo vietos, kurioje gyvenate. Tokiu atveju nieko neužgausite ir patys nesusinervinsite.

Nusipirkite kelialapį ir patraukite su mylimu žmogumi į kelionę.

Vandenis

Jus gali apimti prieštaringi jausmai ir norai, kurie stums į prieštaringus poelgius. Todėl galite mėtytis iš šono į šoną. Tai atims jums ramybę ir laimės pojūtį.

Norėdami išvengti prieštaravimų, sutikite Naujuosius su tais, su kuriais esate tiesiogiai susiję. Jei dabar mokotės, sutikite su bendraklasiais ar bendrakursiais. Jei dirbate - su kolegomis. Jei esate verslininkas - su verslo partneriais. Jei šeimininkaujate namie - su šeima ir mylimu žmogumi.

Tai padės išlaikyti gerus santykius su kompanionais, kolegomis, bendrakursiais, šeima ir mylimu žmogumi.

Žuvys

Jums reikėtų sutikti Naujuosius su artimais žmonėmis. Taip įrodysite, kad jaučiate pareigą ir atsakomybę bei mylite brangius jums žmones. Su draugais susitikti galite kiek vėliau.

Jums nereikėtų leistis į keliones, toli nuo namų, nes iš artimų žmonių nepajusite to, ką jums reikia pajusti, ir galiausiai nusivilsite Naujaisiais.

Sutikti Naujuosius geriausia vilkint šviesių tonų drabužiais. Nereikėtų rengtis karnavalinio kostiumo - žmonės gali jūsų nesuprasti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)