Jei norite pakeisti savo gyvenimą į geresnę pusę, atkreipkite dėmesį į šiuos 12 karmos dėsnių. Būtent jie formuoja žmogaus gyvenimą, rašoma redler.ru.

1. Didysis dėsnis

Gyvenime randame tik tai, ką į jį patys įdedame. Jei norite būti laimingi ir mylimi, reikia patiems mylėti, elgtis su kitais pagarbiai, rodyti gerumą.

2. Kūrimo dėsnis

Gyvenime niekas nevyksta savaime, mes turime dėti pastangas. Būkite patys savimi.

3. Augimo dėsnis

Jei norite eiti pirmyn, keiskite save, o ne kitus žmones. Kai tik žmogus pakeičia savo mintis, keičiasi ir išoriniai veiksniai.

4. Nuolankumo dėsnis

Tam, kad kažką pakeistume, visų pirma turime tai priimti kaip duotybę. Stenkitės žmonėse pastebėti teigiamas savybes. Koncentruokitės į draugus, o ne į priešus.

5. Atsakomybės dėsnis

Jei gyvenime turite problemą, reiškia, ji yra jumyse pačiuose. Žmogus – tai pasaulio atspindys, o pasaulis – mūsų atspindys. Už savo gyvenimą atsakingi tik mes patys, niekas kitas.

6. Tarpusavio sąryšio dėsnis

Kiekvienas jūsų poelgis turi pasekmes. Kad gautume rezultatą, reikia pradėti. Laivui, kuris plaukioja be tikslo, joks vėjas nebus palankus. Pakeliui į tikslą kiekvienas žingsnis svarbus, net pats mažiausias. Praeitis, dabartis ir ateitis labai glaudžiai tarpusavyje susijusios.

7. Dėmesio dėsnis

Visada susitelkite tik į ką nors viena. Kai galvojate apie aukštumas, sunku nukristi žemyn.

8. Mokymo dėsnis

Įrodinėti galima tik tai, ką esi pasiruošęs parodyti savo pavyzdžiu. Žmogus gali išmokyti tik tų dalykų, kuriuos pats patyrė praktiškai.

9. Čia ir dabar dėsnis

Nesigailėkite dėl praeities ir nespėliokite, kokia bus ateitis. Gyvenkite šia diena. Gerus dalykus gyvenime reikia realizuoti tiesiog dabar. Tai, kas sena, trukdo atsirasti naujam.

10. Kantrybės ir apdovanojimo dėsnis

Vertingi apdovanojimai reikalauja didelio darbo.
Džiaugsmas slypi daryme to, kas reikalinga, ir žinojime, kad laukia apdovanojimas.

11. Permainų dėsnis

Kol neišmokstame reikalingos pamokos, gyvenimas mums sukuria tokias situacijas, kurios ją vis kartoja ir priverčia pakeisti savo kelią. Viskas teka, viskas keičiasi.

12. Įkvėpimo dėsnis

Žmogus gauna tai, ko nusipelnė. Tai, kas daroma su meile, visada įkvepia.

Atsiminkite šiuos karminius dėsnius ir pakeiskite savo gyvenimą į gerąją pusę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (128)