Savaime suprantama, su kai kuriomis nuostatomis gali būti sunku atsisveikinti, tačiau be jų iš karto tapsite geresne savo versija.

Avinas

Jums patartina atsisakyti savo lūkesčių. Nieko blogo, kad jūsų planas neišdegė. Nors ir nepavyko kažko padaryti idealiai, ilgalaikėje perspektyvoje tai vis tiek bus naudinga.
Nebesistenkite kontroliuoti visko aplink, tiesiog plaukite pasroviui.

Jautis

Turite pažaboti savo ego. Galbūt nesuvokiate, koks jis stiprus, tačiau ego trukdo jums judėti pirmyn. Šiuo metu sudėtinga su jumis suartėti, nes per ego žmonės negali įžvelgti jūsų tikrojo „aš“.
Nusileiskite iš dangaus į realų pasaulį. Gyvenimas per trumpas, kad praleistumėte jį skrajodami padebesiais. Tie, kas yra šalia, jus myli ir nori būti kartu, bet jei nesikeisite, paprasčiausiai juos atstumsite. Jie nelauks jūsų amžinai.

Dvyniai

Paleiskite rūpesčius, kurie pastaruoju metu jus persekioja. Nepakeisite, to, kas neduoda ramybės, užtai nustosite skirti visą energiją nerimui. Priešingu atveju tik padėsite sunkumams nutempti jus į dugną. Pažadinkite savyje vidinę jėgą ir atsisveikinkite su slopinama nervine įtampa.

Vėžys

Pasistenkite pakeisti savo požiūrį į gyvenimą. Visiems aplinkiniams jau iki gyvo kaulo įgriso jūsų elgesys. Iš šono atrodo, kad užstrigote ir nenorite nieko keisti. Jūsų draugai ir artimieji kenčia tokį elgesį, bet jų kantrybė senka. Susiimkite ir priminkite sau, kaip kartais svarbu susitaikyti.

Liūtas

Meskite įprotį teisti. Nesate geresni už kitus, pasaulyje lengva rasti tokių, kurie bus tokie pat žavūs kaip jūs patys. Niekas neabejoja jūsų unikalumu, bet jei neimsite kitaip elgtis, liksite vieni. Tapkite geresni ir išmokite pagalvoti apie pasekmes.

Mergelė

Atsisakykite pagaliau troškimo kontroliuoti. Neįmanoma, kad viskas vyktų tik taip, kaip jums norisi. Kartais gyvenimas suduoda smūgių, tenka su tuo susitaikyti.
Esate pažeidžiami, išmokyti tuo naudotis savo pačių labui. Atverkite duris, tik kol kas neikite į sceną. Kai kurie dalykai kartais atrodo ne tokie, kokie yra iš tiesų.

Svarstyklės

Paleiskite poreikį įtikti žmonėms. Jūs priklausote sau, svarbu tik tai, ką patys apie save galvojate. Nesistenkite niekam įtikti. Kol turite tai, ko jums reikia, viskas bus gerai.

Skorpionas

Paleiskite jus kankinantį kaltės jausmą. Nesate dėl nieko kalti, negalite nieko pakeisti. Kiek įmanoma, išlikite stiprūs ir pažiūrėkite, kur veda kelias, kuriuo pradėjote eiti. Galutinis rezultatas gali stipriai skirtis nuo jūsų įsivaizduojamo.

Šaulys

Nepagailėkite pastangų ir pasistenkite liautis apsimetinėję tuo, kuo nesate. Gana būti tokiu nepastoviu, pabandykite bent kažkiek laiko išbūti vienoje vietoje. Leiskitės vedami meilės ir pažiūrėkite, kuo tai baigsis.

Nors būti su jumis be galo linksma, kaukė, kurią užsidedate, nėra jūs. Norite tapti tikru savimi? Nusimeskite kaukę. Kai tik leisite pasireikšti savo tikrajam „aš“, viskas susidėlios į savo vietas.

Ožiaragis

Paleiskite poreikį manipuliuoti. Nėra gerai versti žmones daryti tai, ko jie nenori. Galbūt dabar negalvojate apie jų jausmus, bet ateityje viskas pasikeis ir tai, ką pamatysite, jus nuliūdins. Jūsų gyvenime esantys žmonės – ne žaislai, taigi ir elkitės su jais kaip su gyvais žmonėmis.

Vandenis

Paleiskite negatyvią pasaulėžiūrą. Pradėkite žvelgti į gyvenimą pozityviai ir laikui bėgant tai stebuklingai pakeis jūsų gyvenimą. Dabar tai gali atrodyti sudėtinga, bet svarbiausia – nesustoti, ir jums pavyks. Patikėkite savimi.

Žuvys

Atsižadėkite perdėto prieraišumo. Gyvenimo prasmė – ne vien rasti porą ir visą laiką būti su savo partneriu. Galbūt atskirai praleistas laikas viską sudėlios į vietas. Taip, išsiskyrimas skaudus, tačiau viskas vyksta dėl tam tikrų priežasčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)