Ką rado vienokia ar kitokia netvarka namuose?

Tyrėjų teigimu, nėra blogai, jei namuose ne visi daiktai – savo vietose. Kur kas prasčiau, jei namuose – ideali tvarka, o indai sterilūs. Pasak specialistų, tai gali būti nervų sutrikimo požymis, rašoma portale lime.energy.

Taigi, apie kalba netvarka namuose:

Ant stalo paliktas kavos puodelis

Žmogus, palikęs ant stalo nebaigtą gerti puodelį, yra diktatorius. Jis nori viską kontroliuoti – tiek žmones, tiek situacijas.

Toks žmogus:

  • visada viską planuoja, yra reiklus tiek sau, tiek aplinkiniams, turi daug ambicijų, dažnai netenka kantrybės, dažnai būna nepakantus.
  • Savaime suprantama, toks žmogus daug pasiekia, bet gyventi su juo nėra lengva.


Neplauti indai

Jeigu iš karto pavalgę neplaunate indų, kraunate juos į kriauklę, vadinasi esate savimyla. Dažniausiai indų nemėgstantys žmonės yra bendringi, turi daug draugų. Dėl lengvabūdiškumo dažnai prisidaro skolų.

Po namus išmėtytos kojinės

Tyrėjų teigimu, nešiotas kojines po lova slepiantis žmogus laikomas taupiu – jis neleis pinigų smulkmenoms, nebūtiniems pirkiniams. Tokie žmonės būna puikūs gyvenimo partneriai.

Nepaklota lova

Manoma, kad nepaklota lova, visur išmėtyti drabužiai rodo, kad žmogus labai užimtas. Jis tiek išvargęs nuo darbų, kad mieliau nekreipia dėmesio į netvarką namuose, nei pervargęs tvarkosi.

Tai nereiškia, kad žmogus nevala, laisvesniu laiku jis tikrai susitvarkys.

Be to, išmėtyti daiktai ir nepaklota lova gali rodyti, kad žmogus gyvena vienas.

Neplauti langai, dulkinos palangės

Nešvarūs langai ir palangės rodo, kad dažnai liūdite, jums būna depresija, jaučiatės vieniši. Galbūt namuose jums norisi pasislėpti nuo išorinio pasaulio.

Retai langus valantis žmogus turi daug potencialo. Galbūt jis daug pasieks kūrybinėje srityje, jei įveiks savo liūdesį.

Trupiniai ant lovos

Daugelis mėgsta ką nors pakramsnoti lovoje, žiūrėdami televizorių ar sėdėdami su nešiojamuoju kompiuteriu.

Nieko baisaus tame nėra – paprasčiausiai komforto pomėgis, kartais tinginys.

Išmėtytos rankinės, dėžės

Po namus išmėtytos dėžės, maišeliai nuo pirkinių, rankinės simbolizuoja žmogaus norą kažką pakeisti gyvenime. Svajoti apie geresnį gyvenimą – puiku, tiesa, tokių žmonių gyvenime svajonės dažniausiai nevirsta realybe.

Nešvarus tualetas

Galimas dalykas, kad tokie žmonės turi slaptų nuoskaudų, nusivylimų, praeities traumų. Prisiminimai apie skaudžius dalykus neduoda tokiems žmonėms ramybės.

Nesutvarkyti namai neduoda pagrindo laikyti žmogų nevala, o ideali tvarka toli gražu nerodo, kad žmogus idealus. Pasak psichologų, visur reikalingas saikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją