Jų profesinės ir kūrybinės veiklos plėtra priblokš net pačius artimiausius žmones, ką jau kalbėti apie priešininkus! Jaučiai iš naujo turės perkainoti vertybes: tai, kas dar vakar liūdino ir skaudino, Gyvatės metais visai nejaudins. Tačiau į paviršių gali iškilti kokie nors anksčiau neįsisąmoninti džiaugsmai.

Jaučiai kaip niekada pasitikės savo jėgomis. Jų optimizmas ir geranoriškumas įveiks bet kokias užtvaras ir ištirpdys net paties šalčiausio žmogaus susvetimėjimą. Žinoma, tokioms metamorfozėms reikia nemažų emocinių jėgų, bet Jaučiams jų pakaks.

Likimo linija

Gyvatės metai žada naujus draugiškus ryšius. Galima netikėta ir sudėtinga virsmo linija: iš vaikystės draugo – į mylimąjį (mylimąją), o tada į patikimą asmenį ir globėją. Ir visa tai gali įvykti per metus!

Gyvatė, beje, nėra užsispyrusi: jūs pats galite spręsti, ar reikia jums tokių radikalių pokyčių. Žvelgiant bendrai, 2013-ieji jums bus šilti ir jaukūs metai, bet tik tuo atveju, jei pats nepradėsite tampyti gyvatės už uodegos. Jūsų profesiniai įgūdžiai, atkaklumas ir išradingumas padės pasiekti trokštamų tikslų.

Negalima teigti, kad Gyvatė bus palanki tik kūrybinių profesijų Jaučiams. Šio ženklo atstovų versle, sporte, medicinoje ir technikos srityje taip pat laukia sėkmė. Skųstis Gyvate galės tik tie, kurie trokšta padaryti aktoriaus karjerą. Tačiau vienaip ar kitaip, visi likę Jaučiai 2013 metais daugiau gaus, negu praras.

Į atsiskyrėlišką gyvenimo būdą linkę Jaučiai staiga užsimanys viešumo ir didelių žmonių kompanijų. Tačiau tai truks neilgai: triukšmingas gyvenimas vis dėlto vargins uždarus, drovius ir į savimeilę nelinkusius Jaučius. Už tai beveik visiems Jaučiams pagerės santykiai šeimoje, o daug kam taps lengviau pakęsti viršininką darbe. Taigi galima sakyti, kad Jaučiai bus Gyvatės numylėtiniai.

Pasaulis dviems

2013 metais tie Jaučiai, kurie meilės santykiuose paprastai būna santūrūs, staiga taps poetais ir dailininkais viename asmenyje. Taip, meilės sferoje šiais metais Jaučiams vyrams bus sunku atsispirti. Jie taps tikrais Kazanovomis, o moterys – Mesalinomis.

Šalinti bet kokias kliūtis, trukdančias meilės nuotykiams, Jaučiams bus savotiškas sportas. Tačiau nepersistenkite! Nekurkite ilgalaikių planų su partneriu, kuris atsiras 2013 metais. Ši meilė nebus ilgalaikė: ji liks tik gražiu prisiminimu. Nereikalaukite iš Gyvatės daugiau.

Jaunų Jaučių šeimose, kurie susituokė vos prieš dvejus – trejus metus, atsiras trečiasis žmogeliukas – laimingas ir gražus. Gyvatė apdovanos jį išmintimi ir trupučiu klastos. Tačiau pirmuoju smuiku vis tiek grieš gera širdis.

Sutuoktiniai Jaučiai pajus laisvės troškimą ir jų vargšėms žmonoms tai gali tapti išbandymu. Pakentėkite, jūsų mylimajam dabar toks periodas – jo viduje viskas verda ir kunkuliuoja. Jo veržimasis rizikuoti nuslūgs metų pabaigoje. Tačiau jūsų seksualinis gyvenimas bus nuostabus: Jaučiai tiesiog alsuos seksualumo ugnimi. Jie bus jausmingi ir aistringi – naudokitės tuo, kad atgaivintumėt priblėsusią aistrą santuokoje.

Moterims Jaučiams neverta užmegzti romano su kolega ar viršininko draugu: ateityje tai gali smarkiai pakenkti. Tačiau romantiški santykiai su žmogumi, kurį sutiksite per atostogas ar dalykinę išvyką, pamažu taps lemtingi ir būtini kaip oras. Gali būti, kad juos net vainikuos santuoka. Tačiau jei nesate pasirengusi keisti gyvenamosios vietos, pasistenkite iš anksto išspręsti šį klausimą su savo išrinktuoju – jis tikisi būtent šito!

Gyvatės metų pabaigoje ištekėjusioms moterims Jaučiams geriau atsisakyti bet kokių pasiūlymų, kurie galėtų sukompromituoti ją sutuoktinio akyse. Ši intrigėlė nebus verta problemų šeimoje.

Karjera ir verslas

Šiais metais Jaučių laukia daug tarnybinių komandiruočių ir susirašinėjimo verslo reikalais. Suaktyvės architektų ir biologų veikla, o gydytojų mokslinė karjera šiek tiek sulėtės. Pedagogų ir kultūros darbuotojų laukia neprognozuojama ateitis – gali ir paaukštinti, ir atleisti iš darbo.

Tačiau aišku viena: be darbo neliksite. Inžinieriai ir technologai bus linkę į naujoves ir rizikingus eksperimentus. O tarp darbininkų ir valstybės tarnautojų Jaučiai bus patys sąžiningiausi ir pareigingiausi, todėl nusipelnys vadovybės dėmesio.

Verslas Jaučiams seksis neblogai, bet didelio pelno nesitikėkite. Jei reikės sudaryti kontraktus, žadančius papildomas pajamas, geriau palaukite antrojo metų pusmečio. Tačiau net tuomet pelnas vargu ar bus labai įspūdingas.

Vadovų jaučių bendravimo ratas prasiplės ir jų orbitoje pasirodys žmogus, kuris pakerės įvairiais talentais. Jis bus puikus oratorius ir daug žadės bei gražiai blizgės. Tačiau pasitikėti šiuo blizgesiu neverta – tai blefas. Taigi būkite budrūs prieš priimdami į darbą naują darbuotoją.

Jeigu pajutote būtinybę pakeisti darbovietę ar jus pradėjo pykinti nuo tam tikro tipo kolegų, nesipriešinkite norui įsileisti į gyvenimą naujų vėjų: Gyvatė padės greitai rasti jūsų širdžiai mielą darbą. Beje, 2013 metais pakeisti dekoracijas yra beveik pagrindinė žvaigždžių rekomendacija Jaučiams.

Gyvenimo spalvos

Jaučių vaikai 2013 metais kels nemažai problemų: tai dėl sūnaus išdaigų iškvies į mokyklą, tai dukra pradės draugauti su labiausiai pagarsėjusiu gatvės chuliganu. Maža to, iškils grėsmė ir jūsų atžalų santuokai, jeigu ji tetrunka vos metus. Motinos ir tėveliai, nesigriebkite raminamųjų lašiukų ir kraujospūdžio matavimo aparatų. Rimti ir pasitikėjimu grįsti pokalbiai padės išvengti krizių tėvų ir vaikų santykiuose.

Paaugliško amžiaus Jaučiai sėkmingai baigs mokyklą, o tuomet įstos studijuoti ten, kur seniai ruošėsi. Jų tėvams priežasčių nerimauti nėra, išskyrus nebent įžūlų jų elgesį su šeimos galvomis – tačiau tai jau pereinamojo amžiaus niuansai.

Mažiesiems (6 – 7 metų) Jautukams gali atsirasti potraukis vagiliauti. Tačiau tai bus vaikiškos, nekaltos vagystės: pavyzdžiui, nugvelbs iš darželio žaislą. Vis dėlto nepažvelkite į šį faktą pro pirštus: būtent šiuo metu vaikas turi suvokti, kad svetimų daiktų savintis negalima.

Išsiskyrusių Jaučių atžalos vargins kaprizais ir išsišokimais. Jums teks tvardytis, nes šie nerviniai protrūkiai – reakcija į jūsų šeimines dramas. Stenkitės parodyti, kad vaikai tebėra mylimi ir svarbūs abiems tėvams.

Būkite sveiki

Nors Gyvatės metais sveikata nekels jums pirmaeilių problemų, gali pasireikšti lėtiniai negalavimai. Gali paaštrėti kojų ligos, reikėtų pasaugoti širdį. Tačiau sveikai gyvenant ir valgant tinkamą maistą, jėgų trūkumas jums negresia: Gyvatė žada gerą savijautą.

Vyresnio amžiaus Jaučiams galimi liūdesio priepuoliai, kuriuos kels vienatvė. Tačiau šiuo atveju viskas priklauso nuo vaikų: jeigu jie padės tėvams pasijusti reikalingais, viskas išsispręs, o jei tėvų nusiskundimus praleis pro ausis – pablogės senolių sveikata.

Vaikai Jaučiai gali išgąsdinti tėvus ankstyvais brendimo požymiais. Nepergyvenkite: lytinis brendimas vyksta nevienodai.

Balzakiško amžiaus moterims seniai planuotas atostogas gali sugadinti menopauzė. Vargins karščio bangos, nerimas ir nervingumas dėl kiekvienos smulkmenos. Apsilankykite pas gydytoją ir su juo pasikonsultavusi vykite į sodybą: gultas, įdomi knyga ir braškių aromatas gali pakeisti madingiausią kurortą.

Gyvatės metai palankūs jogai, gydomajai gimnastikai, akupunktūrai. Jeigu jums rekomenduojami būtent šie gydymo metodai, nedelsiant pradėkite jų kursą. Tačiau 2013 metais neverta eksperimentuoti su dietomis – jų rezultatas nepateisins moralinių kančių ir vargo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)