113
Kitas

Avinas

Birželis prasidės pilnėjančio Mėnulio kelione Mergelės ženklu, kai daugiau dėmesio reikėtų skirti ateities planams, materialios gerovės kūrimui.

Svarbių susitikimų, sutarčių pasirašymo neplanuokite birželio 2 d. Saulei keliaujant griaunamuoju Dvynių ženklo laipsniu. Jiems palankesnis metas ateis vėliau.

Birželio 3 d. vakare Marsas pradės kelionę Vėžio ženklu.Su meile ir jautriu dėmesiu atsigręžkite į tikrąsias vertybes, savo šeimą, jums brangius žmones.

Birželio 4 d. – Tėvo dieną – būkite jautrūs, dėmesingi artimiesiems, Saulės ir Neptūno įtampos aspektų įtakoje, rinkitės švelnius žodžius, būkite jautrūs ir dėmesingi artimiesiems.

Birželio 6 d. Venera pradės kelionę Jaučio ženklu. Savo darbu, atkakliomis pastangomis kursime ir stiprinkite materialią gerovę, atsakingai prisiimkite naujus įsipareigojimus. Susitarimams ir deryboms ypač palankus laikas prasidės nuo birželio 7 d., Merkurijui pradėjus kelionę Dvynių ženklu.

Emociškai jautrus laikas – birželio 8–9 d. Mėnulio pilnatis. Šiomis dienomis svarbu bus išlaikyti dvasinę pusiausvyrą.

Antrąją dekadą, dylant Mėnuliui, galėsite į situacijas pažvelgti kitu kampu, pamatyti tai, ką galite pakeisti, patobulinti, kurti geriau.

Birželio 21–oji, Saulei ir Merkurijui pradedant kelionę tuo pačiu Vėžio ženklo laipsniu, pasižymės stipriomis įžvalgomis, jautrumu, noru išgyventi ir patirti gilius gražius jausmus.

Birželio 23 d. aštresnio astrologinio fono 29–oji Mėnulio diena, kai būtinas didesnis atsargumas kelyje ir buityje. Rasų šventė suteiks progų susitikti su seniai matytais draugais, pasidžiaugti trumpiausia vasaros naktimi.

Birželio 24 d. – Mėnulio jaunatis. Tai savotiškas virsmo laikas, kai nusistovės siekiai ir troškimai, o į širdį pasibels ilgai laukta ramybė.

Vėlesnės dienos, ypač 26 d., Marso ir Neptūno palankių aspektų įtakoje ir 28 d. Merkurijaus, Neptūno, Marso palankių aspektų įtakoje palankios darbo pokalbiams, susitikimams, deryboms ir sutarčių pasirašymui.

Daug meilės ir džiugių akimirkų jums birželį linki astrologė Lolita Žukienė.

Lolita Žukienė

113
Kitas

Avinas