113
Kitas

Avinas

Vasaris prasidės įspūdingai: palankia Veneros ir Urano pozicija Karališkuosiuose laipsniuose: Venera keliaus Ožiaragio, Uranas – Avino žvaigždynu. Tai ypatingas laikas, kai palanku kurti verslo planus, ieškoti naujų galimybių ir jas įgyvendinti.

Tačiau netrukus – sudėtingas laikas tiek dėl Merkurijaus, o vėliau ir Veneros ir Marso kelionės Griaunamaisiais laipsniais. Tokiomis dienomis galite pasijausti kaip kokiame atrakcionų parke, važiuodami amerikietiškais kalneliais - čia veržliai judėjote į priekį, o čia - nepasiteisinus jūsų greitesnės sėkmės lūkesčiams, slysti į liūdnesnes mintis.

Būkite atkaklūs ir savo rimtiems sprendimams pasirinkite palankų laiką, derindami asmeninius rodiklius su bendru astrologiniu fonu.

Naujieji Ugninės Raudonosios beždžionės metai prasidės vasario 8 d. sudėtingesniu astrologiniu fonu; Marsas tebebus griaunamajame Skorpiono laipsnyje. Tad gali jaustis įtampa tarpusavio santykiuose, galite susidurti su aštresnėmis situacijomis, kategoriškumu. Vertėtų būti atidesniems su ugnimi ir kelyje.

O štai Meilės diena - vasario 14, ir taip Lietuvai svarbi vasario 16 diena, pasižymės išskirtiniu palankumu naujai pradžiai, geroms idėjoms ir nuoširdžiam bendravimui.

Vasario antroji dekada palanki naujiems jūsų planams, svarbių projektų pradžiai, pažintims ir susitikimams. Tai puikus laikas ir ieškantiems naujų darbų, norintiems kurti kažką savo. Ypatinga diena būtų ir vasario 18. d., kai Saulė ir Uranas keliaus Karališkaisiais laipsniais.

Nuo vasario 20 d., Saulei pradėjus kelionę Žuvų žvaigždynu, atsiras naujų gerų idėjų, kūrybinių galimybių. O štai nuo vasario 21 iki 24 d. vėl sudėtingesnio astrologinio fono laikotarpis, kai nevertėtų pradėti kažką labai svarbaus ir naujo, kai galite patirti nuotaikų svyravimus, nerimą ir abejones - todėl geriau truputį stabtelėkite ir apmąstykite tolesnį savo veiksmų planą.

Paskutinės vasario dienos veržlios ir sėkmingos, tad būtent dabar imkitės svarbių pokyčių, naujų idėjų įgyvendinimo. Tai puikus laikas tiek draugystės pradžiai, tiek ir harmoningų, jautrių tarpusavio santykių puoselėjimui. Tad sėkmės jums šį permainingą mėnesį!

Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas