113
Kitas

Avinas

Savaitės pradžia stipri, liepos 11 d. be Saulės ir Merkurijaus ir Venera dar viešės Vėžio ženkle. Tai puikus laikas svarbių planų realizacijai, sutartims, kontraktams, svarbiems darbams ir planams.

Liepos 12 d., Venerai perėjus į Liūto ženklą, labiau norėsis puoštis, rūpintis savo išvaizda, bendrauti, įsigyti kažką naujo.

Savaitės vidurys – puikus susitaikymui, skolų grąžinimui, harmonijos kūrimui. Tai – gerumo ir meilės, džiaugsmo ir gerbūvio laikas.

Liepos 14 d. tai viena sėkmingiausių liepos mėnesio dienų, puiki svarbiausiems dalykiniams ir finansiniams klausimams spręsti.

Sėkminga rimtų dokumentų pasirašymui, sužadėtuvėms ir vedyboms. Nuo šios dienos iš Vėžio į Liūto ženklą perėjus Merkurijui, dar daugiau dėmesio reiktų skirti mažiesiems, pagalvoti apie jų laisvalaikį ir poilsį, suvokiant, kad laikas, kurį praleidžiate kartu, tai didelė dovana jums visiems, nes jis tekės greitai, tarsi smėlis, byrantis tarp pirštų, ir todėl taip svarbu pasidžiaugti pirmaisiais žingsniais, smagiais žaidimais ir galimybe kartu rengti iškylas ir keliones.

Savaitės pabaiga palanki keitimuisi informacija, intelektualiai ir dalykinei veiklai, bendravimui, kelionėms, kontaktams ir naujoms pažintims.

Šeštadienis puikus darbams sode ir namuose, aktyviai veiklai. O sekmadienį skirkite laiko ramiam poilsiui: skaitymui, hobiui, paklausykite mėgstamos muzikos.

Šaunios jums savaitės!

113
Kitas

Avinas