113
Kitas

Avinas

Kai kurie tai sies su karjera, kiti su gerove, o dar kiti - su mylimu žmogumi. Tarsi paveikslas iš atskirų fragmentų, dėliosis ateities vaizdas. Kurkite jį pasitikėdami savimi ir Visatos vyksmu.

Savaitės pradžia ypatinga, Venera keliaus karališkuoju Ožiaragio laipsniu. Imkitės finansinių sprendimų, pabaiginėkite svarbius projektus, kurkite materialią gerovę gausinančius planus, ieškokite bendraminčių, galinčių padėti įgyvendinti jūsų sumanymus.

Baltajam Mėnuliui keliaujant Jaučio ženklu, pirmoje savaitės pusėje palanku kurtis naujoje vietoje, pirkti nekilnojamą turtą, priimti naujo darbo pasiūlymą. Sulauksime ilgai laukto ramesnio laikotarpio, tarsi atokvėpio. Gali atrodyti, kad kai kuriuos sukęs stiprus viesulas susilpnės ir pagaliau nuleis ant žemės. Svarbu bus apmąstyti gautas patirtis ir žengti į priekį.


Savaitės antroje pusėje Saulei keliaujant Šaulio ženklu, palankiau planuoti komandiruotes, išvykas ir keliones.

Sekmadienį astrologinis fonas jautresnis, Venera pradeda kelionę griaunamuoju Ožiaragio laipsniu, tad nerizikuokite finansais, būkite atsargesni kelyje, bendraukite šiltai ir nuoširdžiai. Tegu buvę nuoskaudos ištirpsta kaip prie veido prisilietusios snaigės, į širdį sugrįžta ramybė, laimė ir gyvenimo džiaugsmas!
Geros nuotaikos jums šią savaitę!


113
Kitas

Avinas