Tobulybės formulė

Visų pirma keletas žodžių apie drakonus apskritai ir apie Drakono ženklą konkrečiai. Drakonai egzistuoja kiekvienoje mitologijoje. Jie padeda dievams didvyriams kinų sakmėse ir rusų pasakose. Babilono legendos ir senovės graikų mitai... Drakonai nieko nemaitina dykomis žuvelėmis, bet dovanoja meškerę ir išmoko ja naudotis. Apskritai, drakonai atnešdavo laimę, net jei ji ne iškart būdavo akivaizdi, o tik po to, kai ugnį spjaudantis stebuklas nuskrisdavo, palikdamas paslapties skraistę.

Drakono dovanos nepaprastos, ir norėdami jas garbingai priimti, kad jos atneštų naudą jums ir jūsų artimiesiems, pakanka visus metus prisiminti seną patarlę: „Dievas padeda tiems, kurie padeda sau“.
Vyriškam drakono charakteriui labai tinka daugumos pamėgtas auksas. Geležis, alavas ir aliuminis taip pat puiki medžiaga 2012 m. sėkmės talismanams. O energijos užtaisas, kurį jie gaus veikiami Drakono, išliks ateinančius dvylika metų – iki kitų Drakono metų.

Labiausiai talismanams tinka varpo, kryžiaus, širdies ir inkaro forma. Paskutinius tris galima suverti visus kartu – geriausia ant ilgos (iki širdies) grandinėlės. Beje, Drakono talismanais galite dalintis su tais, kuriems jų reikia, nebijodami, kad sėkmė nuo jūsų nusisuks. Juk kinų išmintis byloja, kad tavo gali būti tik tai, ką atiduodi kitiems.

Todėl, jei matote, kad draugui ar artimam žmogui reikalinga sėkmė – pasidalinkite (bent jau dienai kitai) savo varpeliu arba širdimi–kryžiumi–inkaru, o geriausia – padovanokite visam laikui: „neištuštės duodančiojo ranka“.

Drakono talismanai pakraunami saulės spinduliais: inicijuodami talismaną, auštant padėkite jį ant palangės, geriausia rytinėje namo dalyje, ir palikite iki saulėlydžio.

Dvylika stebuklingų pagalbininkų

Žiurkė

Laikas rinkti brangakmenius – ir tuoj pat juos išdalinti, laikantis ezoterinio principo: „Atiduok prieš gaudamas.“ Godumas – nuodėmė, už kurią Drakonas griežtai baudžia. Dalinkitės žiniomis, patirtimi, negailėkite pagalbos ir užuojautos, dosniai dalinkite nuoširdžias šypsenas ir padėkos žodžius – visa tai sugrįš jums su kaupu. Geriausia Žiurkės apsauga taps meilės kupini žodžiai, išsakyti laikrodžiui mušant dvylika, o dovanai rinkitės ką nors amžino.

Jautis

Sėkmė Drakono metais jus lydės, jei gyvensite klausydami sąžinės. Drakonas skatina nuoširdumą santykiuose, gerus ketinimus ir kilnius tikslus, tad Jaučiui šiemet reikia pastatyti (arba suremontuoti) namus, pasodinti ne mažiau nei tris vaismedžius ir pradėti naują gyvybę. Puiki dovana Jaučiui, kuri jį saugos, bus įrankių rinkinys namams arba ūkiui.

Tigras

Drakonas jums suteiks gal net per daug energijos, todėl svarbiausia 2012 m. – neslėpti turimų gabumų, bet vystytis visomis kryptimis. Būtinai imkitės to, apie ką svajojote nuo vaikystės, tačiau dėl įvairių priežasčių neįgyvendinote. Geriausia dovana Tigrui – kokios nors jo svajonės išpildymas, o tai gali padaryti tik Tigrą gerai pažįstantis ir mylintis žmogus. Geriausiai šio ženklo atstovus apsaugos daiktas iš geležies ar aliuminio, kurį gaminant reikėtų melstis už būsimojo savininko sėkmę.

Katinas

Drakono metais gali kilti stiprus reformų troškimas – o tai gali baigtis ir katastrofomis. Todėl 2012 metais jums rekomenduojama gyventi įdėmiai įsiklausant į savo angelo sargo pasakinėjimus ir bet kokioje situacijoje visų pirma pasistengti numatyti jos pasekmes. Kad angelas nesnaustų, vienas iš geriausių talismanų, kuriuos galima padovanoti Katinui – sparnuoto Dievo pasiuntinio figūrėlė arba varpeliai (net ir vėjo varpeliai). Tegul jie primena: „Būk akylesnis!“

Drakonas

Norisi stebuklų? Veikite! Atminkite, kad jūs gimėte po stebuklinga drakono žvaigžde ir jums pavaldžios neįprasčiausios gerųjų burtų formos, jei jų imatės dėl meilės arba artimųjų laimės. Žinoma, vien minties pastangų nepakanka – šiais metais teks nemažai pasidarbuoti, tačiau kiek džiaugsmo jūs suteiksite artimiesiems! Norint apsaugoti Drakoną nuo liūdesio ir įkvėpti žygdarbiams, reikia jam padovanoti ugnį! Tai gali būti prabangi žvakė, auksinis drakono formos pakabukas, žiebtuvėlis arba naujametinė meilės naktis – viskas priklauso nuo jūsų fantazijos.

Gyvatė

Pradėkime nuo kito galo: visų problemų šaltinis šiemet yra egocentrizmas – arba jūsų, arba aplinkinių. Išvada paprasta: šalin narcisizmą! Tegul triumfuoja meilė artimui! O jei artimas žmogus pernelyg egoistiškas – nepatingėkite jam to pasakyti, nes auklėdami kitus, padedame ir sau. Geriausias Gyvatę apsaugantis talismanas 2012 m. – širdelė (net išlankstyta iš vielos), padovanota iš tyros širdies, linkint gero. O reikalingiausia dovana – nedidelė sporto įranga, nes vėlgi naudinga širdžiai.

Arklys

Veikiant Drakonui, visuomeniniai reikalai taps svarbesni už asmeninius – namiškių, draugų ir bičiulių, kolegų ir kraštiečių interesai ir šiaip paprastai jums nebūna paskutinėje vietoje, o 2012 m. taps visų svarbiausi. Šiemet iš visų talismanų jus geriausiai saugos kryžius, ypač tas, kurį gavote krikšto metu. Tačiau net paprastas, padirbintas iš dviejų sukryžiuotų pagaliukų, jei bus padarytas mylinčių rankų, taps galinga apsaugos jėga.

Ožka

Drakonas privers prisiminti savo sielą ir skirti vidinės harmonijos paieškoms daugiau laiko, nei kitiems dalykams. Geriausia parama šiame nelengvame procese taps šokiai, joga, sportas, nuolat palaikomas ryšys su gamta ir nuoširdus bendravimas su artimais žmonėmis. Talismaną geriau pasidirbinti savo rankomis – iš natūralių siūlų ir drakono metalo (tiks ir viela ar net smulkios veržlės) nusipinkite kasytę–virvelę, į kiekvieną giją įpindami gerus palinkėjimus sau, savo artimiesiems ir visam pasauliui.

Beždžionė

Šiemet gali išsipildyti visos svajonės apie keliones, persikraustymą, profesijos įgijimą. Žinoma, reikia imtis žingsnių tinkama kryptimi – o Drakonas pasirūpins, kad jūsų kelyje nepasitaikytų jokių kliūčių. Geriausias jūsų talismanas – širdis, auksinė arba bemeldžiant sveikatos išsiuvinėta raudonais siūlais ant balto audinio. Visada nešiokitės su savimi – taip prisiviliosite padedantį Drakoną.

Gaidys

Vadovaujam išmintingajam Drakonui, jums šiemet nėra nieko neįmanomo. Tik atminkite: kuo daugiau pagarbos ir dėmesio rodysite aplinkiniams, kuo dažniau jiems padėsite, tuo daugiau durų ir širdžių jums atsivers. Geriausia dovana Gaidžiui – nuotraukų albumas su įsimintiniausiomis ir širdžiai brangiausiomis praeities akimirkomis, o geriausias apsaugantis talismanas – varpelis, kuris atspindi gaidžio totemo esmę – žadinti sąžinę ir garbę.

Šuo

Partnerio ir sutuoktinio reikalai jums rūpės labiau nei jūsų asmeniniai reikalai, o kartais jausite didesnę atsakomybę už kitus, nei jie patys už save. Žinoma, sunku, tačiau juk jūs įpratęs (-usi) saugoti ir ginti mylimus žmones – o Drakonas ne tik padės nešti naštą, bet ir dosniai apdovanos. Geriausia dovana šiemet – kelionė, o geriausias talismanas – arba inkaras iš bet kokio metalo, arba iš balto (moterims) ar raudono (vyrams) akmens iškalta širdelė.

Kiaulė

Dėmesio, Kiaulės giminaičiai! Jūsų mylimam žmogui šie metai bus labai darbingi. O kad triūsas gimtųjų namų naudai neatrodytų tarsi vergovė, kuo dažniau lepinkite jį (ją) įvairiais skaniais ir gražiais dalykais. Geriausia dovana Kiaulei šiais metais – stipraus užnugario jausmas kiekvieną iš 365 dienų. Nelengva, bet įgyvendinama! O geriausias talismanas uoliajam darbininkui bus jūsų švelnumas – diena iš dienos, nuo ryto iki vakaro švelnūs žodžiai, kupini tikėjimo, vilties ir, žinoma, meilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją