Deja, kada nors visa tai gali baigtis, o taip nutikus nesunku pasijusti it prie suskilusios geldos – be jokių išgyvenimo įgūdžių ir gebėjimo ko nors pasiekti savarankiškai.

Matyt, pažįstate ir tokių, kuriuos nesuku pavadinti visiškomis ką tik apibūdintų asmenų priešingybėmis. Tai tokie žmonės, kurie pasirengę prireikus galva sieną pramušti, ir visko, ko tik imasi, pasiekia be pagalbos iš pašalės (net jei tokia galima).

Būtent toks atkaklumas siekiant užsibrėžtų tikslų būdingas trijų Zodiako ženklų atstovams, rašo esotericblog.ru. Kokiems iš dvylikos šią būdo savybę priskiria šiuolaikiniai astrologai?

Svarstyklės

Šio Zodiako ženklo atstovai – iš prigimties apdovanoti. Jie fiziškai stiprūs ir kūnu, ir siela, todėl dirbdami jie sugeba pademonstruoti įspūdingus rezultatus. Jokios aplinkybės Svarstyklėms nesutrukdo įvykdyti planų. Svarbu ir tai, kad šio ženklo atstovai geba įsiklausyti į patarimus ir tinkamai jais pasinaudoti.

Mergelė

Mergelių charakteris kartais išteis nepavydėtinas – ypač sudėtingas. Tačiau kaip tik todėl jos ir sugeba žingsnis po žingsnio kopti karjeros laiptais. Mergelės linkusios įsižeisti, tad jei, jų vertinimu, kuo nors prasikalsite, sulaukti atleidimo pavyks gana sunkiai.

Vėžys

Iš pažiūros galbūt atrodo, kad Vėžiai – neįtikėtino gerumo žmonės. Tikra tiesa, kad jie labai nuolaidūs: kartais atrodo, kad su bet kuo gali susitaikyti. Vis dėlto iš tiesų Vėžiai visada elgiasi taip, kaip patys mano esant reikalinga, ir jiems stebėtinai gerai pavyksta pasirinkti reikiamus kelius. Vėžiai neperžengia ribų, todėl kartais susidaro įspūdis, kad šio ženklo atstovus tiesiog lydi sėkmė. Kad ir ko Vėžiai imasi, viskas jiems pavyksta kuo puikiausiai – tikrai geriau nei daugeliui. Vėžiai ir patys dorai nesupranta, kaip visa tai nutinka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)