Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Vėžyje suteiks norą rūpintis šeima ir namais. Bus svarbu emocinis ryšys su giminaičiais, artimais žmonėmis. Norėsite kurti jaukumą namuose užsiimant buities darbais. Emocijos bus svarbi šios dienos dalis. Gebėsite jausti gilumą, gilias emocijas, panerti į savo vidų. Visą tai, ką jausite – bus sunki išsakyti, tarsi tokių žodžių nėra. Komunikacija gali sektis prasčiau, nes norėsite ir pats jaustis gerai, ir kitam gero padaryti. O galbūt šiandien išvis nenorėsite bendrauti, labiau pasinerti į save. Stipri vidinė jėga vers tai daryti. Galbūt praeitis pradės lįsti į paviršių, galbūt seniau užspaustos emocijos. Šiandien gali būti dirglumas, tačiau turėsite jėgų tai atlaikyti. Diena palanki labiau tyrinėti savo pojūčius, nei užsiimti realiais darbais, nebent tai veiklos susijusios su namais, maistu, saugumu, šeimyniški reikalai.

Numerologinės įžvalgos

Stipri dvasinė diena. Stipri energetika laisvei, kelionėms, dvasingumui ir dvasinių vertybių skatinimui. Palanku pabendrauti su tėvu ar kitais jūsų aplinkoje esančiais vyrais, parodyti pagarbą, padėti patarimais.

Psichologinės įžvalgos

Išsivalykite susikaupusias emocijas, nuoskaudas. Galite bandyti įsivaizduoti, jog iškvepiate viską, kas nereikalinga ir teršia jūsų kūną. Įkvepiate ramybę ir džiaugsmą. Pakvėpuokite taip kelis kartus, kol jausite pokyčius kūne, būsenoje. Turi jaustis didesnis lengvumas.

Astropsichologė Samantha Zachh