Astrologinės įžvalgos

Bendra šios dienos energetika gali būti sunkesnė. Tam pamaišyti gali jūsų per dideli lūkesčiai, svajonės. Stenkitės daugiau grįžti į realybę, per daug neidealizuoti visko. Emocinė būsena gali būti gana dirgli. Sunku pajausti malonumą, pasitenkinimą, tam tikrą vertę šios dienos. Tarsi vis kažkas blogai, ne taip. O taip norėsis jaustis emociškai saugiu. Vyraus kliūtys, kurios vers jus būti nepatenkintu, o tai savo ruožtu vers mokytis atrasti savyje psichologinę ramybę net tada, kai sunku.

Mokytis įtvirtinti savo gebėjimą tvarkytis su negatyviomis būsenomis. Moterims ši diena gali būti sunkesnė, nei vyrams. Moterys, stenkitės išlaikyti vidinę ramybę, nesinervinti, išlaikyti vidinę ramybę, suderinti priešingas energijas ir būsenas viduje.

Numerologinės įžvalgos

Nereikia per didelio rėžimo, disciplinos. Daugiau laisvės ir saviraiškos. Palanku užsiimti sveikatos reikalais, dvasine praktika. Netingėti, nebandyti elgtis taip, jog kiti už jus padarytų didelę dalį jūsų darbo. Pats dėkite pastangas.

Psichologinės įžvalgos

Paklauskite savęs: „Ar tikrai šioje situacijoje verta pykti?“, „Kas giliau slypi už mano nepasitenkinimo?“, „Kuo labiausiai esu savimi nusvilęs?“, „Kaip tai pakeisti?“. O pakeisti tikrai galite!

Astropsichologė Samantha Zachh