Astrologinės įžvalgos

Šiandien Mėnuliui įžengus į Liūto Zodiako ženklą bus ne tik didesnis aktyvumas, tačiau ir puikiai panaudotas įvairiose srityse. Tenkinkite savo poreikius, kiti palauks – šiandien jūsų diena. Iš aplinkos galite jausti spaudimą savo norų realizavimui, kūrybai, emocijoms. Aplinkoje gali vyrauti permainingumas, kuris šiek tiek erzins. Arba jums patiems bus sunku išlaikyti stabilumą nuo vis atsirandančio nuobodulio. Gali norėtis pramogų, prabangos, pokyčių ir aktyvumo. Puikiai pavyks jausti ko norite asmeniškai jūs, efektyviai tai parodyti kitiems ir dar padaryti tai. Asmeninis produktyvumas – šios dienos raktas. Skleiskitės, norėkite, daryti sau. Kuo daugiau šiandien bandysite pasitikėti savo jėgomis, veikti veiklas, kurios kelia jūsų savivertę – tuo diena bus produktyvesnė. Būkite dėmesio centre.

Numerologinės įžvalgos

Stenkitės koncentruoti savo vidinę energiją ir ją nukreipti į aplinką, situacijas, žmones. Įkraukite kitus žmones. Palanku nuoširdžiai rūpintis, dalinti tokius patarimus, kurie padėtų emociškai jaustis geriau. Pasikalbėkite su sesėmis/broliais parodydami, kad juos mylite. Netingėkite daugiau stengtis norėdami padėti kitiems.

Psichologinės įžvalgos

Paklauskite savęs: „Ar aš myliu save? Kas man yra meilė sau?“ Identifikuokite situacijas, kuriose jūs tikrai suprastumėte ir pajaustumėte savo savivertę, tikrąjį Aš. Sudarykite daugiau tokių situacijų savo gyvenime, juk jūs jo šeimininkas.

Astropsichologė Samantha Zachh