Astrologinės įžvalgos

Pilnatis. Stiprus Mėnulio užtemimas, kai prasideda užtemimų koridorius. Nereikia išsigąsti, tiesiog daugiau ramybės ir harmonijos. Laukia 2–3 savaičių periodas, kai gali pradėti lįsti filosofiniai ir loginiai apmąstymai apie save. Gali nesutapti jūsų poreikiai su jūsų norais. Tarsi taip norisi kažko daugiau, galite norėti įgyvendinti savo tam tikras dogmas, pradėti kilti tam tikri tikėjimo elementai. Ir viską reikės išreikšti aiškiai ir suprantamai, kas gali būti sudėtinga. Tarsi prarandama dalis esmės ir prasmės, dingsta dvasinė nauda, kai pateikiama, ar padaroma paprastai ir logiškai. Viduje virpės daug jūsų sprendimų, norų, veiksmų, tikslų – jausite stiprų poreikį tai įgyvendinti. Norėsis platumos, prasiplėsti, aprėpti. Galbūt atsiras didelis poreikis keliauti, bet kaip viską padaryti praktiškai ir įgyvendinamai? Ar tai tik mano noras, ar man būtinai to reikia?

Numerologinės įžvalgos

Nors ir pilnatis, nereiktų visai tinginiauti. Tose veiklose, kur šiandien reikės padaryti – įdėkite daug savo asmeninių pastangų. Netingėkite. Dalinkitės su kitais savo išmintimi, informacija, bendraukite ir būkite lyderiu. Neuždarykite savo turimos informacijos srauto tik sau.

Psichologinės įžvalgos

Ko jumyse yra per daug? Nuo ko reiktų prasivalyti? Pamėginkite tai pamatyti, įvertinti. Galite įsivaizduoti tokį vaizdinį, kad papuolate į savo pertekliaus šalį. Kokia tai šalis? Ką ten matote, kaip jūs ten elgiatės? Pakeiskite tai. Tam gali padėti klausimas: „Ką bandau kompensuoti šio dalyko pertekliumi?“

Astropsichologė Samantha Zachh