Astrologinės įžvalgos

Gali būti sunkiau išreikšti emocijas žodžiais, tarsi jaučiu, tačiau nemoku paaiškinti. Viduje kilusias idėjas taip pat gali būti sunkiau iškomunikuoti. Teks daugiau filosofuoti savo galvoje vienam su savimi. Nereikia savo apmąstymų palikti visai tik sau. Kaip išeina – taip dalinkitės. Mokykitės suderinti tai, kas nesuderinama. Neleiskite, kad negatyvios mintys nugalėtų ir vidinis konfliktas jus stabdytų. Mėnulis Šaulyje suteiks optimizmo. Gebėsite mąstyti plačiai, ieškoti prasmės, idėjų ir kaip gauti visko daug. Reikės bandyti derinti stipriai besireiškiantį intelektą, logiką su teorijomis, filosofijomis. Šiandien planai gali eiti pagal jūsų norimą strategiją, jei nesikoncentruosite į smulkmenas. Lūkesčiai savo veiksmams gali būti padidėję, kai norėsis padaryti tobulai gerai. Iš aplinkos energija vers jus gilintis į santykius ir jausmų išraišką, todėl bus sunkiau mėgautis šia diena.

Numerologinės įžvalgos

Mokykite dvasinių vertybių. Suteikite kitiems informacijos, kuri neštų išmintį ir naudą. Pabūkite su tėčiu, vyrais – parodykite jiems pagarbą. Nelaikykite savyje informacijos. Dalinkitės su jais ja. Tikslai, lyderystė, mokymas, dvasingumas, vyrai, laisvė – šios dienos esmė.

Psichologinės įžvalgos

Kas man yra laisvė? Kada aš suprasiu, jog esu laisvas? Kokios tai situacijos man? Kiekvienas laisvę supranta savaip ir labai svarbu identifikuoti sau pačiam kas tai yra, kada tai yra. Kaip kitaip tai ateis? Galite sugeneruoti simbolį (daiktas, tekstūra, vaizdinys), kuris labiausiai jums asocijuojasi su „mano laisvė“ – tą vaizdinį/simbolį mintyse turėkite su savimi dažnai. Jis yra jumyse.

Astropsichologė Samantha Zachh