Astrologinės įžvalgos

Labai stiprus Mėnulis Žuvyse suteiks tobulą dieną menui, muzikai, kūrybai. Itin emocionali diena, kai jautresni žmonės gebės visą aplinką išjausti. Puikiai veiks intuicija, pasikliaukite ženklais, sapnais. Prieš einant miegoti – vizualizuokite savo norus, užduokite klausimus. Šiandien gali būti didesnis emocinis jautrumas viskam. Galimai šiek tiek plaukiosite padebesiais, todėl rimtus, konkrečius ir logiškus darbus geriau atidėkite. Šios dienos pliusai: galinga kūrybinė energija, kurios dėka galite sukurti šedevrą. Minusai: neapibrėžtumas, polinkis į apsvaigimą, apgaulės. Tobula diena meditacijoms, psichoterapijai. Gali kilti neaiškių situacijų, kai atrodo nieks neaišku. Šiai giliai energijai gali maišyti esanti stipresnė Mergelės energija, kuri atvirkščiai – sieks konkretumo, proto, materijos, tvarkos ir jokios kūrybos. Tik realybė ir aiškūs procesai. Reikės derinti.

Numerologinės įžvalgos

Mokausi investuoti pinigus. Šiandien puiki diena daugiau dėmesio skirti finansams, pajamų ir išlaidų analizavimui. Gali reikėti įdėti daugiau pastangų į žinių gavimą – kaip Ir kada geriau investuoti, kaip tvarkyti finansus, galbūt sužinoti marketingo triukų ir t.t

Psichologinės įžvalgos

Šiandien jūsų pasirinkimas, ką norite sau sukurti. Tiesiog paimkite temą, ko norite pasiekti, kokią ateitį norite matyti. Vizualizuokite tai su dideliu vidiniu išjautimu, tarsi tikrai tai turite, ten esate, esate toks, kokį ten įsivaizduojate. Tai turi būti tarsi jūsų ateities ir svajonių meditacija. Šiandien tokia gali turėti realių rezultatų. Tik pasvarstykite, ar tikrai jums to reikia, ar tai tikrai atneš jums reikiamos naudos, o ne tiesiog pasipuikavimo, ar tik nutolins nuo problemos sprendimo.