Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Skorpiono ženkle, kas visada nelieka nepastebėta. Skorpiono energija suteikia dienai intensyvumo, ryškumo ir ganėtinai skirtingų emocijų. Tai gerai, tai blogai, tai myliu, tai nekenčiu. Ši energija mėgsta sukelti audras, karą, blogas emocijas, tarsi sujudina viską iš pačių požemių ir tai tampa matoma. Reiktų stengtis viskame ieškoti prasmės, ypač negatyviose situacijose ir pojūčiuose.

Gali jaustis, jog tarsi į jus yra nukreipta elektros srovė – tai sukels emocijų nestabilumą, permainingumą, nervingumą. Gali erzinti viskas net niekam nevykstant. Reikės bet kokias, o ypač naujas ir netikėtas permainas priimti, kad tai privalėjo įvykti. Jei pavyks – įgausite daug stiprybės, jausite pasitikėjimą, saugumą ir jaukumą. Jausite, jog galite tinkamai pasirūpinti kitais, net jei kažkur viduje kirbės baimės, pagundos ir tamsios ydos.

Numerologinės įžvalgos

Pagalba senoliams. Šiandien gali gerai sektis bendrauti su senoliais, vyresniais už jus žmonėmis. Ypač su moterimis. Taip pat gali kilti noras atsiriboti, pabūti su savimi ir nesijausti vienišam. Būti su savimi gera, jauku ir pilnavertiška. Padėkite savo mamai, jei to reikia.

Psichologinės įžvalgos

Išsivalykite susikaupusias emocijas, nuoskaudas. Galite bandyti įsivaizduoti, jog iškvepiate viską, kas nereikalinga ir teršia jūsų kūną. Įkvepiate ramybę ir džiaugsmą. Pakvėpuokite taip kelis kartus, kol jausite pokyčius kūne, būsenoje. Turi jaustis didesnis lengvumas.
Samantha Zachh