Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Žuvyse suteiks šiai dienai kūrybinį potencialą, jautrumą. Labai palanki diena menui, muzikai, kūrybiniams procesams. Šiek tiek galite per daug svajoti, nei daryti realius darbus.

Tinkamas laikas meditacijai, jogai, religijai bei dvasinių vertybių paieškoms. Norėsis paguodos ar guosti kitus žmones. Padėti, išgelbėti. Noras jausti begalybę ir neapibrėžtumą. Tai seksis gana gerai, nes aplinkoje nesusidarys kliūčių jaustis visa ko dalimi, jausite pasaulį visu jo platybės mastu. Galėsite mėgautis diena, menu, žmonėmis, pasauliu. Jaustis nuotabiai, tarsi nirvanos būsenoje – galimybių tikrai daug. Pirmoje dienos pusėje galėsite atrasti puikų įkvėpimą, o antroje dar ir kokybiškai tai padaryti. Tai bus lėti veiksmai, bet malonūs, kūrybiški. Realiai diena yra tinkama beveik visoms veikloms, nebus jokių “reikia”, “privalau” – darykite tai, kas jums suteikia pasitenkinimą.

Numerologinės įžvalgos

Pertraukos ir statybos diena. Šiandien nepalanku dalinti destrukcinių patarimų ar bet kokio konteksto griovimas. Atvirkščiai – viską statyti, gerinti, pradėti iš naujo. Statyti. Kurti. Norėdami geriau suvokti, ką norite „statyti“ – atsiribokite nuo visko, stebėkite iš šalies. Pabuvimas vienatvėje su savimi.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite tokią energiją, kuri jums gali padėti pasiekti harmoniją ir balansą, emocinį pasitenkinimą. Kokios ji spalvos? Tekstūros? Formos? Matykite ją priešais save. Bandykit pasikrauti tokios energijos energija. Tiesiog įsijauskite į tą būseną, kai viskas klostoti taip, kaip norite.
Astropsichologė Samantha Zachh