Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Svarstyklėse suteiks tobulą savaitgalį. Kaip geriausiai jį praleisti? Spa, grožio procedūros, muziejai, menas, muzika, grožis! Moterys – jūsų grožio ir žydėjimo diena. Spindėkite, skleiskite savo charizmą. Didesnį dėmesį skirkite savo antrai pusei, meilės reikalams. Labai norėsis leisti laiką pramogoms, malonumams ir toms veikloms, kurios tiesiog priverčia jaustis harmoningai. Norėsis būti balanse ir jį kurti aplink save. Kai tokiu būdu sieksite ramybės būsenos – kartais gali būti sunkiau nuspręsti, greitai padaryti. Puikiai pavyks daryti viską pagal planą, išlaikysite savo discipliną. Jausite, kad tikrai pavyksta beveik visos dienos veiklos. Bus lengva jausti pilnatvę. Bus itin stipri oro stichija, o tai suteiks galimybės laisvai mąstyti, semtis informacijos, idėjų. Norėsis bendrauti, būti tarp žmonių, draugų. Santykiai su visais bus svarbus elementas. Norėsite kurti kompromisus.

Numerologinės įžvalgos

Kūrybos ir jausmų išraiškos diena. Neužkiškite savo jausmų ir emocijų – rodykite juose. Jei turite kūrybinių idėjų – veikite dėl jų, stenkitės materializuoti. Gali būti gera diena menui, muzikai ir bet kokiai kitai kūrybai.

Psichologinės įžvalgos

Jūsų pasirinkimas ar norite daugiau pamąstyti apie savo asmeninius santykius, ar apie grožį ir kūrybą. Esmė yra pamatyti savyje du skirtingus polius, kaip pvz.: aš ir partneris. Kiek pavyksta rasti kompromisų abiejų norams? Jei pamatytumėte šiuos polius per vizualizaciją, simbolį – kaip jie atrodytų? Kokios spalvos dominuoja? Pagal tai pamėginkite įvertinti. Jei imate temą grožis ir kūryba – tuomet imkite tokius polius, kaip kūryba ir logika. Kaip jie pas jus atrodo, kuris dominuoja? Kaip padaryti geriau veikianti jūsų norimą polių?

Astropsichologė Samantha Zachh