Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Svarstyklių Zodiako ženklą, kas suteiks lyriškumo, balanso ir harmonijos poreikio. Norėsis bendrauti gražiai, be konfliktų, aštrių diskusijų. Bus svarbu kitas žmogus – jo norai ir būsena, būsite diplomatiškas kiek jums tai išeina. Galimai šiandien padidės poreikis grožiui, estetikai, todėl grožio procedūros naudingos. Ši diena nesudarys jums didelių kliūčių pasiekti tokias būsenas, tačiau ir pagalbos bus mažai. Minimalus trukdis – poreikis visko daug, plačiai, išmintingai. Tarsi svajojate apie beribę malonią atmosferą. Tarsi esate malonioje gausoje, grožyje. Gali būti poreikis tiesiog eiti ir motyvuoti kitus būti diplomatiškesniais, ramesniais. Saulė ir Venera kartu įžengia į Skorpiono ženklą. Prasideda ryškių jausmų, kardinalios išraiškos energijų dienos. Nepastebėtas ateinančiomis dienomis nebūsite, ypač santykiuose.

Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Mokausi intuicijos. Šiandien gali būti lengva pasakoti, bendrauti, mokytis, kurti tikslus. Sunkiau gali sektis intuityviai viską išjausti, atrasti dvasinę prasmę. Stenkitės tai pajausti. Šiek tiek gali vyrauti vienišumo jausmas.

Psichologinės įžvalgos

Kas man yra prisitaikymas? Gerai, blogai? Ar moku prisitaikyti? O gal prisitaikau per daug…? Kada daugiausiai prisitaikau prie kitų? Įvertinkite, ar tikrai yra nauda, kai taip elgiatės. Gal esate per daug priklausomas nuo kitų nuomonės? O gal bijote pats nuspręsti ir perduodate tai kitiems?