Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Vėžio ženklą. Emocijos gali būti gilios, jausmingos, galinčios stipriai jausti tiek save, tiek kitus žmones. Gali būti noras kitais rūpintis, daugiau dėmesio skirti savo artimiems žmonėms, šeimai, buičiai. Vėžio energija suteikia galimybę emociškai jaustis gerai. Šiandien tam bus kliūčių, tačiau jos bus labai menkos. Galimai prasčiau seksis susikalbėti, aiškiai išsakyti savo emocijas. Tarsi kalbėdamas labiau orientuojatės į kitą žmogų, o ne kalbate apie save. Galimai norėsite prabangos namuose, kurios nepavyks tiek gauti. Galimai per daug reikės emocinių, šiltų dalykų, o tarsi šiuo metu reikia daugiau būti realistu, rūpintis materija ir klaidomis. Tai nebus rimtos ir sunkios kliūtys – jauskite savyje vidinę stiprybę ir gilumą, tuomet diena bus saugi, rami. Vakare gali kilti noras daugiau pasidomėti istorija, kultūra, dvasingumu.

Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Atsiribojimas savo namų aplinkoje. Šiandien gali gerai sektis užsiimti namų ruošos darbais, kurti namuose jaukumą, šilumą. Jei bus galimybė kalbėkite tik tiesą savo artimai aplinkai. Daugiau pastangų reikės bandant jausti pasitikėjimą savimi ir nevienišumo jausmą.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite patį geriausią pasaulio psichologą. Jūs einate pas jį. Jis jums užduoda pačius reikalingiausius jums klausimus šiandien ir dabar. Kokie tai? Įsijauskite į šią vizualiaciją ir pokalbį. Turėkite pačią efektyviausią konsultaciją savo gyvenime.