Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Avino ženklą. Tai aktyvios ir dinamiškos energijos diena. Avinas suteiks ugningų emocijų, kurios greitai įsižiebs, bet lygiai taip pat staigiai ir nurims. Norėsis visko greitai, gali vyrauti permainingumas, kai šokinėsite tiek nuo vienos emocijos link kitos, tiek ir nuo vienos veiklos prie kitos. Norėsis veiksmo ir būti pastebėtam dėl savo aktyvumo ir saviraiškos. Šiandien pavyks būti optimistu ir motyvuoti ne tik save, bet ir kitus. Emocijų bus daug, norėsite jausti pilną spektrą teigiamų. Bus poreikis kitus įkvėpti ir padaryti kokį didį darbą. Bent jau jį sugalvoti, sugeneruoti idėją, kurios sieksite. Galimai daugiau bandysite filosofuoti, nei ieškoti realių praktinių įgūdžių panaudojimo. Galimai daugiau svajosite ir kursite savo viduje, nei realiai apie tai pasakysite. Sunkumas apsispręsti gali pasunkinti dienos situacijas, stenkitės greitai priimti sprendimą ir nesižvalgyti.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Saugau mamą ir moteris. Šiandien gali lengvai sektis nugalėti konkurentu, kovoti, būti stipriam ir apsaugoti savo artimą aplinką. Daugiausiai apsaugos reikalaus mama ir moterys, kiek mažiau gyvūnai ar kiti silpnesni žmonės. Saugokite jų sveikatą, energiją, neleiskite būti įžeidinėjami.

Psichologinės įžvalgos

Ko visada norėjote, bet nedrįsote? Kiek ilgai tai tęsiasi? Pamąstykite kodėl? Kas baisiausia gali nutikti, jei padarysite tai, ko bijojote? Ką galimai prarasite? Pasinerkite į vizualizaciją, kad tai padarėte. Patyrinėkite, kokie pojūčiai ir baimės tam trukdo.