Astrologinės įžvalgos

Emocijos šiandien gali vyrauti labai įvairios. Pirmoje dienose pusėje lyg ir viskas ramiau, saugiau, noras jaustis komfortiškai. Antroje pusėje galimai pradėsite daugiau mąstyti ir analizuoti, siekti tam tikros informacijos ir bendravimo. Visą diena išliks keistas jausmas viduje, kuris tarsi ves link kažko. Neaišku link ko, kodėl, kur. Tai stipri motyvacija ir varomoji jėga iš pasąmonės. Norėsis viską suprasti ir paaiškinti logiškai, tačiau vargu ar pavyks. Gali pradėti kilti įvairios mintys ir pojūčiai iš praeities, praeitų gyvenimų. Reikės stebėti savo pojūčius, nes gali pradėti kilti noras apkalbėti, įžeisti. Gali kilti blogos mintys apie save, kad aš nevertas, prastas, neturiu gero įvaizdžio. Tikėtina, jog pradės lįsti „skeletai iš spintos“ – senų įvykių neišsakytos nuoskaudos, baimės. Nebijokite. Gali kilti noras ir pasakyti kažką labai svarbaus, ką jau seniai nutylite.

Numerologinės įžvalgos

Informacijos ir žinių diena. Dalinkitės su kitais savo išmintimi, informacija, bendraukite ir būkite lyderiu. Neuždarykite savo turimų žinių tik sau. Palanku mokytis, judėti, būti aktyviam ir siekti mokslo. Domėtis viskuo ir visaip.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite už nugaros esantį savo praeitą gyvenimą. Pamatykite savo blogąją karmą, t.y. ką tokio padarėte netinkamo, kieno pasekmes jaučiate dabar? Kokį vaizdinį matote? Kas per jus nukentėjo? Pamėginkite šiame vaizdinyje paklausti, kas ko neteko ir tai kompensuokite. Suteikite kitiems meilės, sveikatos, ar tiesiog teigiamos atsiprašymo ir dėkingumo energijos. Kokią pamoką išmokote?

Samantha Zachh