Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Liūte suteiks poreikį tiesiog žaismingai ir maloniai jaustis. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, noras pramogauti, būti su vaikais, užsiimti sportu. Galvosite apie save ir ko būtent jūs norite. Padidėjęs ego ir koncentracija į save. Sieksite iš aplinkinių gauti pagyrimų ir pastebėjimo. Norėsite būti dėmesio centre, tarsi visos šviesos nukreiptos į jus. Viskam išvardytam – didelė aistra.

Vidinė energija jaus, kad to tikrai norisi, išorinė energija bus pasiruošusi daug ką padaryti, kad tai pasiekti. Tik spaudimas taip pat gali jaustis, tarsi nepavyksta pasimėgauti tiek, kiek norisi. Reikės stengtis bent kiek laikytis tam tikrų taisyklių. Taip pat reikės elgtis originaliai, unikaliai – tuomet energija tekės dar geriau. Jei esate per daug konservatyvus – kūrybai šiandien tai kenkia, o aistra kurti bus didelė. Sukurkite ką nors nestandartinio, inovatyvaus.

Numerologinės įžvalgos

Jėgos, apsaugos ir darbštumo diena. Šiandien dirbkite su jėga, darykite tai, kas apsaugotų jūsų aplinką. Netingėkite, dėkite daug pastangų į kiekvieną dienos veiklą. Taip pat vertinkite savo konkurentus, tik taip galėsite juos nugalėti. Tinkama sportui, fizinės jėgos lavinimui.

Psichologinės įžvalgos

Kiekvienas iš jūsų yra kūrėjas. Ko konkrečiai tu? Pamėginkite pajausti savo kūrybiškumą. Kur jis? Kaip atrodo? Ar gerai veikia? Pasistenkite identifikuoti, kaip pagerinti jūsų kūrybiškumą, o tiksliau energijos, kuri kurti? Kaip, iš kur jos gauti? O galbūt kažkas blokuoja tavo kūrybinę energiją?

Astropsichologė Samantha Zachh