Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Šaulio ženklą. Tai pozityvi energija, kuri mėgsta motyvuoti, pamokyti. Galimai daugiau bus poreikio filosofuoti, mąstyti plačiai, galvoti apie platumą, keliones, mokslą. Tiesiog leiskite sau plėstis, o ne spaustis taisyklėse. Gali būti padidėjęs noras būti autoritetu, motyvuoti kitus žmones, daryti prasmingus darbus.

Viduje vyraus daug emocijų, kurios norės aprėpti aplinką. Bus padidėjęs poreikis viską daryti tobulai, prasmingai, daug idealizuosite, svajosite, kursite, filosofuosite. Yra galimybė pasiekti didelių ir labai gerų rezultatų, ypač religijos, kultūros, dvasingumo, meno ir turizmo temose. Leiskite sau mąstyti plačiai, kurti tarptautinius projektus, galvoti apie savo svajones ir fantazijas. Galingesnė energija vyraus dienos pradžioje. Vakare svarbiausia bus motyvacija, kad jus kažkas įkvėptų arba jūs pats esate autoritetas.

Numerologinės įžvalgos

Aktyvios investicijos. Šiandien gali norėtis daugiau mąstyti apie pinigus, investicijas ir tiesiog apie sėkmingą ateitį. Tai seksis, jei būsite aktyvus, bus judesys tiek fizine prasme, tiek protine: judėkite, mokykitės, semkitės žinių, ieškokite naujovių, naujų idėjų.

Psichologinės įžvalgos

Koks pats didžiausias planas, kokį norėtumėte įgyvendinti? Pats didžiausias projektas? Mintyse matykite tai. Mintyse matykite tą save, kuris tai padaro. Suraskite pagalbininką, kuris galėtų jūsų vizualizacijoje jums padėti tai pasiekti. Darykite tai kartu. Įgyvendinkite. Kaip jaučiatės? Kokius realius veiksmus planuojate dabar?
Samantha Zachh