Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Dvyniuose, o tai suteiks poreikį neapsikrauti per sudėtinga energija. Norėsis laisvės, džiaugsmo, bet kartu visa ko aiškumo, logiškumo. Norėsite bendrauti, gauti informacijos ir ja dalintis, jausitės protingu, ar poreikį to. Šią savaitę dažnai vyravo reikiamybė labiau stebėti viską iš šalies, tai šiandien ir vėl tai reikalinga. Daugiau gilintis ne į informacijos gavimą, bet tyrinėjimą savo turimos. Daugiau analizuoti viduje, nei kalbėti išoriškai. Daugiau permąstyti savo komunikacijos stilių, pardavimų strategiją, turimą informaciją. Ir vėl stebėtojo iš šalies rolė. Galimai gebėsite jaustis pozityviai, be dirglumų. Šiek tiek gali pakliudyti lūkesčiai ir fantazijos, bet į viską žiūrėsite su optimizmo prieskoniu. Diena gali būti palanki tarptautinei prekybai, plėtros komunikacijai, ar tiesiog išmintingam pokalbiui su žmonėmis.

Numerologinės įžvalgos

Tolerancijos ir užsienio diena. Šiandien gali lengvai sektis būti tolerantišku, bendrauti su užsieniečiais ar paskambinti užsienyje gyvenantiems artimiems žmonėms. Daugiau pastangų reikės įnešti norint gauti finansų, atgauti skolas. Nepatartina skolinti, bet mąstyti kaip užsidirbti.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save itin protingą, intelektualų, kuris geba diskutuoti įvairiomis temomis. Ar matote save tokį? Jei taip – įsijauskite į tokį savęs įvaizdį. Jei ne – koks žmogus intelekto prasme yra jūsų idealas? Pamatykite jį ir stebėkite, mokykitės ir bandykite elgtis panašiai.

Astropsichologė Samantha Zachh