Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Liūte suteiks poreikį tiesiog žaismingai ir maloniai jaustis. Gali būti padidėjęs kūrybiškumas, žaismingumas, noras pramogauti. Galvosite apie save ir ko būtent jūs norite. Padidėjęs ego ir koncentracija į save. Sieksite iš aplinkinių gauti pagyrimų ir pastebėjimo. Norėsite būti dėmesio centre. Tačiau beveik kiekviename žingsnyje, nesvarbu, ką veiksite – galimai jausite per didelę kontrolę ir spaudimą iš aplinkos. Tai nepatiks, jausite kaltės jausmą, nes gali viskas griūti iš rankų. Tiesiog neskubėkite. Gali būti sunkiau išreikšti save žodžiais, gali padaugėti užgauliojimų, sarkazmo ir tiesmukiškumo. Tai nesuteiks ramybės ar harmonijos, atvirkščiai – emocijos nervingos, tarsi laksto žiežirbos. Galite būti sau labai savikritiškas. Nereiktų to daryti per daug – raskite net ydoje gerų dalykų, galimybių. Bus sunkiau kalbėti maloniai ir nuoširdžiai.

Numerologinės įžvalgos

Dvasiniai patarimai. Šiandien gali būti lengviau susikalbėti su vyrais, tėčiu ir suvokti dvasines žinias. Sunkiau gali būti jomis dalintis su kitais, būti mokytoju ir tiesiog lengvai komunikuoti. Stenkitės tai daryti, net esant kliūtims.

Psichologinės įžvalgos

Pagalvokite ir identifikuokite, kokiose veiklose jūs daugiausiai emociškai įsitraukiate? Kada ir kur jaučiatės lyg mažas vaikas, žaidžiantis žaidimą? Pamąstykite kiek procentaliai jūsų gyvenime tokių veiklų? Mažai? Nusistatykite sau tikslą tokių užsiėmimų įtraukti į kasdienybę daugiau.

Samantha Zachh