Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar linksmame Dvynių ženkle, kas suteiks daugiau mąstymo nei pojūčių. Bus svarbu viską filtruoti per logikos prizmę, norėsis analizuoti, mąstyti. Bus svarbi komunikacija ir bendravimas, kai norėsite tiek gauti įvairios lengvai suprantamos informacijos, tiek dalintis su kitais savo turima informacija. Kartais užplūs ne tik logika, bet ir intuicija, kūrybiškumas, kuris iš pirmo žvilgsnio trukdys, tačiau gebėkite tai panaudoti. Nepaskęskite savo lūkesčiuose. Šiandien gera diena komunikacijai, konsultacijoms, sandoriams, ieškoti logiškų kompromisų. Dienos minusas – jausmai gali šiek tiek eiti link destrukcijos. Galbūt pradėsite jausti pavydą, keršto poreikį, ar tiesiog patirti ryškius pojūčius per negatyvumą. Būkite švelnesni santykiuose, daugiau eikite į kompromisus, nereikalaukite per daug iš partnerio.

Numerologinės įžvalgos

Pastangos į dvasines vertybes ir laisvę. Gali lengvai sektis gauti dvasinės informacijos, gerinančios sveikatą, taip pat geras santykis su tėčiu ir vyrais. Sunkiau gali sektis prisiversti įdėti maksimaliai pastangų, o to reiktų.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite savo sunkesnę problemą, kurią nepavyksta lengvai išspręsti. O dabar įsivaizduokite iš dangaus jums nusileidžia netikėtinas ir visiškai paprastas ir lengvas sprendimas. Kaip sakoma: „Genialumas slypi paprastume“. Matykite, kaip jis leidžiasi link jūsų. Koks tas visiškai paprastas būdas išspręsti jūsų problemą?

Samantha Zachh