Astrologinės įžvalgos

Šiandien pavyks būti optimistu ir motyvuoti ne tik save, bet ir kitus ir tai daryti itin greitai. Emocijų bus daug, norėsite jausti pilną spektrą teigiamų. Bus poreikis kitus įkvėpti ir padaryti kokį didį darbą. Bent jau jį sugalvoti, sugeneruoti idėją, kurios sieksite. Galimai daugiau bandysite filosofuoti, nei ieškoti realių praktinių įgūdžių panaudojimo. Mėnulis bus Avino ženkle, o tai suteiks dienai energingumo, dinamikos, greičio. Norėsite motyvuoti ir rodyti savo autoritetą greitai, impulsyviai, gal net kartais šiek tiek agresyviai. Gali kilti daug idėjų ir poreikių, kurie susiję su meile, grožiu, finansais, hobiais. Galbūt motyvuosite partnerį, galbūt atsiras staigių norų pasigražinti, o gal motyvacija daugiau uždirbti, gerinti savo gerovę. Nereikalaukite iš savo antros pusės greitų ir ryškių meilės įrodymų – taip greit ir tiek daug gali neišeiti.

Numerologinės įžvalgos

Magiška, charizmatiška ir judėjimo diena. Šiandien gali gerai veikti minties jėga, tačiau gali padidėti pagundų, baimės jausmai. Išlaikykite balansą savo vidinėje būsenoje. Palanku judėti, važiuoti, mokytis. Tik nesėdėti, tik netinginiauti.

Psichologinės įžvalgos

Koks pats didžiausias planas, kokį norėtumėte įgyvendinti? Pats didžiausias projektas? Mintyse matykite tai. Mintyse matykite tą save, kuris tai padaro. Suraskite pagalbininką, kuris galėtų jūsų vizualizacijoje jums padėti tai pasiekti. Darykite tai kartu. Įgyvendinkite. Kaip jaučiatės? Kokius realius veiksmus planuojate dabar?

Astropsichologė Samantha Zachh