Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Mergelės ženkle, kas suteiks emocinį šaltumą, nesugebėjimą labai empatiškai į viską žiūrėti. Taip ir reikia – daugiau logikos, proto, kritikos ir aiškaus mąstymo. Bandykite viską pagerinti ieškodami klaidų. Šiandien gana daug kur galėsite pritaikyti Mergelės energiją, todėl tarsi visos sritys po kritišku padidinimo stiklu. Lūkesčiai bus dideli ir smulkmeniški. Nors ir emocijos nebus labai šiltos, tačiau jaustis gerai visur, įvairiose veiklose tikrai bus galimybė. Tarsi pavyksta patenkinti savo poreikius. Galbūt šiek tiek strigs saviraiška ir demonstratyvus savęs parodymas, gali jaustis, tarsi kažkaip vis tempiasi mano savivertė žemyn. Nereikalaukite iš savęs per didelės prabangos. Stenkitės visas veiklas gerai apgalvoti, įvertinti per protą, prileisdami mažą intuicijos ir meno procentą. Mąstykite, vertinkite, veikite ir kritikuokite!

Numerologinės įžvalgos

Informacija, kur skatina judėti. Dalinkitės su kitais savo išmintimi, informacija, bendraukite ir būkite lyderiu. Skatinkite kitų judėjimą, mokslą. Palanku mokytis, judėti, būti aktyviam. Domėtis viskuo ir visaip. Tarsi būti „ant bangos“. Tik pasirinkite tinkamą bangą.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite laikrodžio mechanizmą. Mintyse matykite visas smulkias detales, ratukus, rodykles. Įsijauskite, kaip laikrodis tiksi. Kaip rodyklės eina. Kaip sukasi vidinis mechanizmas. Įsijauskite į tą sistemą. Pajauskite, kaip viskas tiksliai ir aiškiai sukonfigūruota. Ar jaučiate tobulą sistemą ir veiksmingumą? Jei pajautėte – užfiksuokite savo viduje, kaip jūsų įgūdį.

Astropsichologė Samantha Zachh