Astrologinės įžvalgos

Mėnulis vis dar Jautyje, o tai ir bus jūsų stabilių emocijų šaltinis. Energija suteiks galimybę jaustis saugiau, komfortabiliau, patogiau. Ieškosite tiek fizinio, tiek emocinio praktiškumo. Tik vis kartais gali nepalikti įvairios negatyvios mintys, pojūčiai. Tarsi pradėti jausti, gal jūs blogai kažką darote, sakote. O gal jaučiate ne taip, kaip reikia jausti. Gali atsirasti didesnė gėda dėl savo pojūčių.

O gal atvirkščiai daugiau pyksite ir rodysite tamsesnes savo puses be visiškos sąžinės graužaties. Arba sąžinė veiks per daug, arba išvis neveiks. Reiktų labiau kontroliuoti save ir suprasti, kas yra blogai, kas yra gerai. Gali būti padidėjęs noras kažką pirkti, lepinti savo kūną. Vakare gali apimti noras pabūti stebėtojo rolėje. Tiesiog ramiai pabūti, pailsėti, daugiau susikoncentruoti į save ir vidinius tyrinėjimus. Turėti lūkestį pasiekti kažko labai daug šiandien nevertėtų.

Numerologinės įžvalgos

Laisvė. Šiandien gali norėtis laisvės, o ypač laisvo energijos tekėjimo visose srityse. Rūpinkitės savo tėvais, ypač jų sveikata, silpnesniais, skleiskite dvasingumą, išmintį – tai suteiks norimos energijos.

Psichologinės įžvalgos

Ko jumyse yra per daug negatyvaus? Nuo ko reiktų prasivalyti? Pamėginkite tai pamatyti, įvertinti. Galite įsivaizduoti tokį vaizdinį, kad papuolate į savo ydų ir negatyvumų šalį. Kokia tai šalis? Ką ten matote, kaip jūs ten elgiatės? Pakeiskite tai. Tam gali padėti klausimas: “Kokia man nauda iš šios ydos?”

Astropsichologė Samantha Zachh