Astrologinės įžvalgos

Šios dienos esmė – emocinis įsitraukimas. Netinka tokios veiklos, kurios jus slegia, darote per prievartą. Leiskite sau pramogų, malonumo, pasimėgavimo. Jei neleisite – gali kilti staigių griūčių, kas nenuteiks maloniai, o maloniai jaustis galite. Tiesiog padarykite kokią naujovę, būkite kitoks, ryžkitės saugiai avantiūrai. Būkite originalus. Stiprios aistros vyraujanti energija gali padėti kūryboje, šou versle, sporte, vaikų atžvilgiu. Būtinas elementas – nestandartiškumas, unikalumas, todėl šalin senas taisykles, pasenusias metodikas. Stipri Liūto energija suteiks dienoje būti pastebėtam, įvertintam. Norėsis kurti, būti dėmesio centre. Norėsis aktyvumo, patenkinti savo ego, kelti savo savivertę. Taigi, kokios veiklos padėtų tam? Tuo ir užsiimkite. Jei nepasitikėsite savimi, gausite staigias ir destruktyvias situacijas.

Numerologinės įžvalgos

Pertraukos ir dvasingumo diena. Šiandien būtų itin palanku pabendrauti su savo tėčiu. Išklausykite jį, paguoskite jei reikia, suteikite psichologinę pagalbą, pasidalinkite patarimais. Skleiskite jam dvasingumą, išmintį. Spręskite esančius konfliktus. Jei ne tėtis, tuomet bent kitas vyras: sūnus, vyras, dėdė ir t.t.

Psichologinės įžvalgos

Ego. Ką tai reiškia jums? Kur jumyse yra jūsų Ego? Pamatykite vaizdinį, kaip jis atrodo, kokios spalvos vyrauja, kurioje kūno vietoje? Patyrinėkite ir pasikalbėkite su juo, ar galite būti savimi, demonstruoti save, padėti kitiems, ar pakankama jūsų savivertė. Nustatykite, kaip galėtumėte tai pagerinti.

Astropsichologė Samantha Zachh