Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vėžyje suteiks norą rūpintis šeima ir namais. Bus svarbu emocinis ryšys su giminaičiais, artimais žmonėmis. Norėsite kurti jaukumą namuose užsiimant buities darbais. Ieškosite saugios, artimos jums aplinkos.

Pirmoje dienos pusėje trūks pasitenkinimo savo kalba, komunikacija, gaunama informacija iš aplinkos. Tai bus per sausa, šalta. Tai nesuteiks gero jausmo, tačiau iš loginės pusės – produktyvu, efektyvu. Intelektas ir komunikacija bus brandūs, pasiekiantys ir suteikiantys maksimumą per materijos ir strategijos prizmę.

Link vakaro gebėsite patirti daugiau teigiamų emocijų, tačiau tai nebus labai gilu. Tiesiog pojūtis, jog jūsų lūkesčiai kažkada gebės būti patenkinti. Kad situacijos netikėtai gali taip susiklostyti, jog viskas pasikeis į gerąją pusę. Galite sulaukti malonios staigmenos, pokyčio.

Numerologinės įžvalgos

Giminės konfliktų sprendimas. Tobula diena prisiminti, kokie ginčai vyrauja giminėje, šeimoje? Kurie artimi žmonės nesutaria, neišsprendžia konflikto? Padėkite jiems tai padaryti. Būkite taikytojo rolėje.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite savo visus protėvius. Paprašykite jų pagalbos, kad padėtų pagerinti tarpusavio santykius esamiems giminaičiams. Nusiųskite visiems protėviams meilės energijos. Tegu jie siunčia jums atgal visiems taikos ir šiltų santykių. Visų giminių bendravimas persipynęs su praeitimi, karma. Kartais reikia platesnio požiūrio į juos ir pagalbos iš šaknų.
Samantha Zachh