Astrologinės įžvalgos

Šiandien gali vyrauti emocinis nestabilumas. Mėnulis Skorpione neduoda stabilumo, jis gali duoti galią, labai didelę galią, tik ją reikia užsitarnauti. Visiškai netinka paviršutiniškas mąstymas, kai galvojate tik apie finansus, materiją ar bandome naudotis logika. Reikia įnešti kažko daugiau: intensyvumo, pojūčio, esmės, prasmės, kovos, drąsos ir ryžto. Nebijokite negatyvių minčių – pamėginkite iš jų suprasti, kokią pamoką jos nori jums parodyti? Tuomet gebėsite įgauti galios ir stiprybės. Diena gali būti gana permaininga, kai situacijos keisis, mintys šokinės, reaguosite greitai ir skirtingai. Gali užplūsti nuobodulio jausmas, kai vis sieksite kažko naujo. Smalsumas bus originalumui, nestandartiškumui. Poreikių tikrai daug, kai norėsis ryškių potyrių. Gali pavykti aprėpti daug, jei įžvelgsite tame prasmę, naudą ir tai bus įdomu.

Numerologinės įžvalgos

Galite daugiau dėmesio skirti moterims, mamai, silpnesniems už jus, gyvūnams. Gera diena gerinti sveikatą, lavinti intuiciją sveikatos tema. Taip pat pabūkite daugiau su vaikais, kai tiesiog gražiai ir harmoningai pabūti vienas šalia kito. Be pareigų, prievolių.

Psichologinės įžvalgos

Ko as savo gyvenime neturiu ir tikrai nenoriu turėti? Pabrėžiu, ko NETURIU ir NENORIU turėti? Atsakymas gali būti bet koks: savybė, situacija, įvykis ir pan. Pagalvokite, ar intuityviai išjauskite. Kokį atsakymą gavote? Tai yra viena didžiausių jūsų baimių, kuri turi didelį potencialą išsipildyti. Pamėginkite su tuo padirbėti.

Astropsichologė Samantha Zachh