Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Šaulio ženklą. Tai pozityvi energija, kuri mėgsta motyvuoti, pamokyti. Galimai daugiau bus poreikio filosofuoti, mąstyti plačiai, galvoti apie platumą, keliones, mokslą. Tiesiog leiskite sau plėstis, o ne spaustis taisyklėse. Tai turėtų sektis itin gerai. Turėsite potencialo staigiais judesiais prasiplėsti, patenkinti savo lūkesčius. Svarbiausia šios dienos dalis – stengtis smulkmeniškai ir kartu greitai užsiimti mėgstama veikla, skirti dėmesio santykiams, skleisti jausmus, plėsti savo finansinius srautus. To turi būti daug, net jei atrodo, kad ne tiek pavyksta kiek norisi. Gali norėtis prabangos, kelionių, aukštų idealų, būti panašiam į savo autoritetus. Tai ir bandykite daryti. Turite jausti savyje, jog esate vertas, esate jau prabangoje ir gausoje. Jau gausoje. Pamėginkite tai pajausti ir diena bus puiki, ir labai sėkminga įvairioms veikloms.

Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Vidinės jėgos, balanso ir teisingumo energija. Palanku padėti išspręsti kitų žmonių konfliktus, kai dalinate patarimus, palaikote abi puses, padedate atrasti sąžiningumo ir teisingumo principus. Būkite tarpininkas, taikytojo rolė. Ypač daugiau bendraukite su sese/broliu.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite identifikuoti, kur tam tikros jūsų norimos situacijos, noro riba? Prieikite prie tos ribos ir pamėginkite tai praplėsti. Galite įsivaizduoti, kaip jūsų norima situacija didėja, prasiplečia iki pasaulio, kosmoso, visatos... Jinai visur! Jūsų norima situacija begalinė! Pajauskite tai.