Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana užtikrintas ir stabilias emocijas. Norėsis jaustis saugiai, komfortabiliai. Tačiau tai tik viena medalio pusė. Kita pusė sieks visa tai sugriauti. Galinga energija staigiais ir netikėtais veiksmais nori viską sugriauti, pakeisti. Norėsis ištrūkti ir padaryti kažką originalaus, unikalaus. Tarsi revoliucionieriaus rolė įsijungė. Šios dvi priešingos energijos jūsų viduje gali sukelti emocijų nestabilumą, permainingumą. Reaguosite greitai ir permainingai. Gali būti padidėjęs nuobodulio pojūtis, o tai skatins ieškoti naujų idėjų, alternatyvų ir poelgių. Noras patirti dienoje ryškumą skatins nebijoti, kovoti ir išsakyti viską, ką galvojate. Ir visa tai persmelks graži ir diplomatiška Svarstyklių energija – negalvosite vien tik apie save, bus svarbu kitas žmogus, santykiai, meilės reikalai ir ėjimas į kompromisus.

Numerologinės įžvalgos

Energija žinioms. Šiandien gali puikiai sektis tiesiog jausti gerą energiją savo viduje, kurią galite panaudoti bet kokio tipo kūrybai. Daugiau pastangų reikės įnešti siekiant naujų žinių, mokslo, judėjimui. Nestovėkite vietoje – būkite aktyvūs ir smalsūs.

Psichologinės įžvalgos

Kiekvienas iš jūsų yra unikalus ir galintis būti užtikrintas savo stabilumu. Kaip konkrečiai tu? Pamėginkite pajausti savo unikalumą. Kur jis? Kaip atrodo? Ar gerai veikia? Pasistenkite identifikuoti, kas tai ir kaip pagerinti? O galbūt kažkas blokuoja tavo originalumo energiją? Kokių permainų bijai? Pokyčių baimę dažnai stabdo originalumą.

Samantha Zachh