Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje bus svarbu jaustis patogiai, komfortabiliai, bet kartu ką nors veikti, daryti. Tik pats darymas gali būti lėtesnis, tarsi norisi veiksmais pasiekti ir pajausti užtikrintumą, stabilumą. Emocijos pirmoje pusėje bus aktyvios, siekiančios patogiai ir gerai jaustis. Dėl savo gerovės galėsite daug darbų padaryti. Nors ir gali šiek tiek būti pykčio, nestabilumo, tačiau tai neišbalansuos jūsų būsenos. Antroje dienos pusėje Mėnulis įžengs į Dvynių ženklą – atsiras poreikis bendrauti, ieškoti informacijos, gal mokyti ir mokytis.

Visa tai norėsite daryti aktyviau, drąsiau – ryžtingas bendravimas, aktyvi informacijos paieška. Gali norėtis užsiimti aktyviais pardavimais, mąstyti, analizuoti, galvoti kaip protingai rizikuoti. Visą dieną galite jausti galingą energiją, kuri nori jums padėti, tačiau reikia pačiam jaustis stipriu ir galingu, tikėti savo svajonėmis.

Astropsichologė Samantha Zachh

Numerologinės įžvalgos

Statuso ir jėgos diena. Šiandien gali gerai sektis vadovauti, manipuliuoti kitais, jaustis aukščiau už kitus. Daugiau pastangų reikės įnešti į savo suvokimą, jog visgi visi esame lygiaverčiai, net jei esame skirtingi. Kitaip konkurentai šiandien jus nugalės. Nepalanki diena sveikatos diagnozės gauti, reiktų pasitikrinti dar kartą.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite save stovintį tarp kelių pasaulių, tarp kelių realybių ar tiesiog tarsi pačiame centre visko, kur susikerta daugybė energijų, situacijų, savybių. Kaip jaučiatės? Kokias ten realybes matote? Kur norite eiti? Kur jaučiate, jog galite eiti, o kur ne, nes nesaugu ar neturite tam gebėjimų? Patyrinėkite.