Astrologinės įžvalgos

Galimai šiandien norėsis viską padaryti tobulai. Stengsitės mąstyti logiškai, aiškiai ir įvertinti kiekvieną smulkmeną. Ieškosite klaidų, kurias galima būtų ištaisyti, jog jūsų diena būtų tobula. Mintyse turėsite gal ne visai konkrečią viziją, kaip viskas turėtų atrodyti, bet sieksite maksimumo, kad viską ką darote suteiktų didelį pasitenkinimą. Nors emocijos šiandien nebus labai jautrios ir emocionalios – jas pavyks išreikšti, parodyti. Tai daugiau bus šaltos, apipintos logika ir analize emocijos. Gali ne visai aiškiai ir lengvai pavykti apie jas kalbėti, pasakoti, tačiau jausmo nebus, kad jos lieka užspaustos. Tarsi pritrūksta žodžių viską smulkiai ir aiškiai papasakoti, kad perteikti visą esmę. Gali gerai sektis tiesiog kruopščiai dirbti, užsiimti darbine veikla. Norėsis viską pagerinti. Galite užsiimti namų ruošos darbais.

Numerologinės įžvalgos

Šios dienos raktinis žodis – pasaulėžiūra. Pasistenkite mąstyti plačiai. Neapsiribokite viskuo, ko yra mažai, siekite daug. Nepalanki diena viskam, kas griauna: naikinti turtą, dalinti griaunančius patarimus, kaip pvz.: palik, išmesk. Skatinkite kūrybą, statybą, taisymą ir visa ko pradžią.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite pasikalbėti su savimi dėl savo įdirbio jūsų norimoje veikloje. „Ar mano veikimo sistema yra efektyvi? Link ko ji veda?“ pamatykite ateitį, kur ji nuveda. Ar patinka? Jei ne, turite pakeisti tam tikras savo plano detales čia ir dabar, kad ateityje matytumėte jūsų norimą vaizdą.

Astropsichologė Samantha Zachh