Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į Svarstyklių Zodiako ženklą, kas suteiks lyriškumo, balanso ir harmonijos poreikio. Norėsis bendrauti gražiai, be konfliktų, aštrių diskusijų. Bus svarbu kitas žmogus – jo norai ir būsena, būsite diplomatiškas kiek jums tai išeina. Galimai šiandien padidės poreikis grožiui, estetikai, todėl grožio procedūros ir naudinga, ir gali viskas gerai pavykti. Venkite ilgų svarstymų ir sprendimo atidėliojimo. Nuspręskite greitai! Energijos ir palankių galimybių tikrai diena tikrai jums suteiks. Galėsite lengviau pasiekti savo norimų tikslų, nereikės daug pastangų. Aktyvūs veiksmai tiesiog patys efektyviai dėliosis ir pavyks padaryti taip, kaip reikia. Nebūtinai bus išpildytas maksimalus jūsų noro lūkestis, tačiau labai blogų rezultatų nebus. Galite šiek užsisvajoti stebint meną, klausant muzikos.

Numerologinės įžvalgos

Tiesos ir pagalbos diena. Kuriam žmogui jūsų aplinkoje reikia pagalbos, pokalbio? Pakalbėkite ir išklausykite. Turi būti vienas kito išklausymas, patarimas. Būkite vienas kitam psichologine atrama. Taip pat galite padaryti pertrauką nuo visko, tiesios pažiūrėkite į savo gyvenimą iš stebėtojo pozicijos. Jokio melo, apgaulių.

Psichologinės įžvalgos

Pamąstykte apie kitus žmones ir santykį į juos. Ar moku pasakyti NE? Kai to tikrai reikia MAN? O gal prisitaikau per daug? Kada daugiausiai kiti svarbiau už mane? Įvertinkite, ar tikrai yra nauda visada sakyti taip. Gerai pasverkite savo elgesį. Koks aš jaučiuosi, kai sakau taip? Kodėl man tai naudinga?

Astropsichologė Samantha Zachh